0 oy
328 göst.
Diğer kategorisinde (441 puan) tarafından

Çıldırttılar sabah sabah ... Bunlar yüzünden program iyice saçmaladı zaten de. Rezil bir hayat :/ :/ 

Para yokken biz evde mutluyduk çocuk istiyorduk diyodu paralar gelmeye başlayınca boşanmak istiyorum falan diyor buda tuğbaya da pek inanasım gelmiyor nedense siz neler düşünüyorsunuz? 

Sorum niye iki kez paylaşıldı şimdi ????? :/ 

4 Cevaplar

0 oy
(12,994 puan) tarafından
Allah şifa versin tubaya da banada yapmacık geliyor nedense bugün izlemedim ama 
(441 puan) tarafından
Vallaha ilk geldiklerinde baya üzülmüştüm de diğer günler yavaş yavaş yapmacilik falan hissettim nedense. İnşallah iyileşirde ne diyelim.
-Reklam-
0 oy
(1,828 puan) tarafından

Ferdigil yardım için gelmişler. Çocuk okula gitmiyor dillendiriliyor neyin kafasında bunlar anlamadım gitti.

Ezel olayınında b*ku çıktı artık gidin yaw artık.
(441 puan) tarafından
Heya ağzın bal yesin.. Bu ferdigil ne ayak böyleya ne sinir oldum 2 saat konu onlarla geçti zaten, yağmur baya yardım için gelmiş zaten polis arıyor yalancı muhtar arıyor yalancı komşular arıyor yine yalancı ordan burdan geçinmeye alışmışlar, bide en son kaybolan kadın için başına bı işmi getirdi diye sordular bencede var biseyler :/ başka dolandırıcılar olsa ne dediğini bırakmazlar bu dolandırıcı da karilarla orda burda parayı yemiş içmis ona el uzatiyorlar resmen çocuğun reklamını besbedava yaptılar ne güzel
0 oy
(6,289 puan) tarafından
Kadin aslında haklı kendi tedavi parasını kocası kaptırdı yetmedi kayni yüzsüz gibi orda hala ben o işi yapmam bu işi yapmam menajer tutucam oscar alicam Hollywood a gidicem diyor 

Kadın da para geldi yine alsınlar istemiyor Korkuyor 

Ardından çocuk istiyorum diyor 10 yıldır adamla evli 1 kere dahi ilişki yaşanmamış eee nasıl çocuk olsun 

Hepsi birbirinden beter 

Tek üzüldüğüm kişi o adam çok saf birisi belli
(441 puan) tarafından
Heya 10 senedir bişey yapmamişlar çocuğumuz olmuyor diye adamı sucluyodu bide baştan meğer kadın ilişki konusunda sıkıntıları varmış galiba, müge leylekler mi getircek çocuğu zannediyorsun diyor. Ezel ayrı bı dert baştan demedigini bırakmıyorlardi şimdi el üstünde tutacaklar nerdeyse reklamını falan besbedava getirmiş oldu ve bugün program hiç sarmadi bide ferdi konusu vardı sinir hastası ederler adamı be
0 oy
(695 puan) tarafından
Mehmet le Tuğba bence oyun parayi yedi gibi gösterdiler oğlan istedin üne kavuştu kadınsa elindeki paradan kat kat fazlasına kavuştu baksana yüzük isterim tatil isterim diye barışmak için sanki mugeden tamam ben gönderirim demesini bekler gibi....

Diğerleri de her halt var bence ama çözemedim 
(441 puan) tarafından
Sana bişey diyimmi bu postu açarken benimde aklımdan geçmedi değil bu Tuğba Mehmet meselesi, aynı senin gibi düşündüm. Yardım gelince biz onların hiç birşeyin istemiyoruz demeye başladılar ezel ödeyecek dedikçe biz istemiyoruz falan diyorlar o zaman neden geldin giden paranın peşine dusmediysen.
(695 puan) tarafından
Ayneeen öyle. Abisi olarak oğlan ilk geldiğinde dalmadi mesela ben olsam gebertirim orda kardeşimi konuşmadı bile.. Bugünde hepsi güle güle durdular yengecim yengecim
(441 puan) tarafından
İlk başta herkes ona tepki gösterdi müge bile. Aylardır kardeşini ariyordun bulduk işte niye bişey demiyosun falan diyorlardi
(695 puan) tarafından
İşte çok garip o kadar parayı savursun sen lök gibi otur yerindd

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 80 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Selda41 (441 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,235 göst.
+3 oy
18 cevap 615 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,125 puan) tarafından soruldu
0 oy