0 oy
304 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (195 puan) tarafından
Sorum bu

15 Cevaplar

0 oy
(1,021 puan) tarafından
Ben bir müddet uydum patates havuç kabak karnabahar brokoli yumurta denedim sonrasını uymadan verdim doktor hala uymalısın diyor tabi 8 aylık olacak az kaldı
(654 puan) tarafından
Ben hiç Bir kurala uymadim ne yersem yedi Bir hafta sonra Bir yaşında olacak. İnşallah şimdiye kadar Bir sorun yaşamadım şükürler olsun
(1,021 puan) tarafından
Maşallah ama her bebek aynı olmuyor , bizimkilere bir şey olmadı diye başkasınınkine de olamayacak diyemeyiz, biraz tedbirli gitmekte fayda var . İştahı güzel mi bebeğinizin. Bende her şeyden vermeye çalışıyorum bir tek tuz ve şekeri vermemek için uğraşıyorum
(654 puan) tarafından
İştahı MAŞALLAH taş olsa pişireyim yer okadar diyorum dediğiniz gibi her bebek aynı olmuyor maalesef keşke hepsi yese de dünyada yemeyen iştahsız Bebek kalmasa oğlum var 5 yaşında onun iştahı pek yok yemedikce üzülüyorum Bir tabak çorbayı yalvar yakar 40 bin dil döküyorum artık nasıl düzelir bilmiyorum biran önce duzelse de dilimde tüy bitmese keşke
(1,021 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun, benimki şimdilik yiyor gibi ama bakalım inşallah ilerde de yer
(654 puan) tarafından
Amin ecmain teşekkür ederim cümlemizin inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Korkumdan uykum valla. Daha alerjik şeylere dikkat ettim özellikle yoğurt yumurta domates biraz geç verdim ama onda da yaptım. Genel sebzeler de dikkat etmedim o kadar havuç karnabahar gibi 
0 oy
(219 puan) tarafından

2.cocugum anam babam usulü devam ediyorum :D çok şükür hiç birşeye alerji olmadi

0 oy
(3,146 puan) tarafından
Valla oğlum 8 aylık olcak 3 gün sonra. Başta yoğurt patates havuç yumurta sarısı balkabağı faln uydum. Daha da uymadim keşke uysaydim ama yanakları al al oldu pütürlü pütürlü böyle alerji mi ne anlamadım da geçmiyor.
0 oy
(90 puan) tarafından
İlk defa duyan cahil bennn :D gerçi çocuğum doğmadı daha ondan belki bilgi verirmisiniz 
(1,021 puan) tarafından
Ek gıdaya geçtiğinizde yiyecekleri 3 gün deneyerek veriyorsunuz. Mesela il gün 1 çay kaşığı yoğurt 2. Gün 1 tatlı kaşığı yoğurt 3. gün 1 çorba kaşığı. Bir sorum olmazsa 3 gün sonra istediğiniz kadar veriyorsunuz. Böyle her yeni besini 3 gün deniyordu uz. 4. Gün yoğurt yanına 1 çay kaşığı kabak mesela böyle böyle ilerliyorsunuz
(90 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim inşallah nasipse bende uygularım :)
(1,021 puan) tarafından
İnşaAllah, sağlıkla afiyetle doğsun  :)
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Alerjen oranı yüksek olan gıdalarda uydum diğerlerinde uymadim kızım 17 aylık maşallah herşeye yiyor mercimek çorbası hariç hiç sevmedi onu sevdiremedim 
0 oy
(670 puan) tarafından
Alerji olma oranı yüksek olanları verince gözlemledim  sadece ama bütün yedikleri şeyleri hiç öyle 3 gün kuralı olarak vermedim çok şükür ki birseyede alerjisi yok 
0 oy
tarafından
3 çocuk büyüttüm hiç uymadım cnım 
0 oy
(8,162 puan) tarafından
Biraz uydum ama keşke uymasaydım diyorum. Bence benim kızım o yüzden yemek yemeyi sevmiyor 
0 oy
tarafından
Ben uymadim valla  
0 oy
(2,523 puan) tarafından
Evet uydum alerji açısından önemli bir husus bence. 
0 oy
(656 puan) tarafından
Uydum, bebeğim 1 yaşında ve hala ilk kez karşılaştığı bir yiyeceği verirken yeni başka bir gıda vermem. 
0 oy
(634 puan) tarafından
Bebeği alerjik bir anne olarak zaten uymaktan başka çarem yoktu. Alerji öyle basit bir olay değil. Herkes 3 gün kuralına uymalı en azından 7. Ay sonuna kadar bebek bünyesi ek gıdaya alışana kadar. Gülerek cevap verenler bebeğinde hiç egzama kanlı mukuslu kaka sancidan kivranma görmemiş belli ki. Allah da kimseye vermesin.
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Evet uydum yeni bişeyler yiyo bebek ve alerjisi olabilir bu da 3 günde ortaya çıkıyo
0 oy
tarafından
Uymadım☺️.        

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 291 göst.
8 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Alyakus (2,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 348 göst.
14 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (770 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 882 göst.
7 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 62 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Asabii (835 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,235 cevap

334,362 kullanıcı

...