0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde (10,044 puan) tarafından
En üst kata duruyom ama Rütübet var evın bazı yerlerınde niye olur anlamadım durup dururken

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rutubetmi canim 
(10,044 puan) tarafından
Düzelttim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Mütübet ne kız rutubet mi 
(10,044 puan) tarafından
Düzelttim kalvya benım bazen cevirıyo
0 oy
(4,314 puan) tarafından
Sicak soğuk dis cephe ve nem yüzünden oluyor dikkat edin temizlemeye bakın surekli o kuf mantari yapıyor büyük küçük herkes için zamanla sağlık anlamında tehlikeli solunum yolları açısından benimde banyomda oluyor Astonish diye bir kuf temizleyici aldim bir hayli toparlandı nerdeyse hiç yok , ama çok ağır bir deterjan resmen zehir kullanırken size birsey olmazsa eğer sonrasında uzun süre etkili oluyor.
(10,044 puan) tarafından
Yaptıktan sonra anneme gıderim hemen markete satılmıyor mu
(4,314 puan) tarafından
Varsa koçtas gibj yapı market orda da satılıyor normal bir deterjan degil cnm endüstriyel

İşin uzun sürmüyor sıkıyorsun olan her yere yarın saat kapatıp bekliyorsun sonra ister araba fırçası ister bezle silip duruluyorsun o kadar.ama kokusu yayılıyor başta camasir suyu gibi geliyor bekledikçe keskinlesiyor
(10,044 puan) tarafından
Anladım canım yapacak bısey yok alem yapem anneme giderim gelıncede sılerım güzelce çok kötü dağılıyo
(4,314 puan) tarafından
O zaman önünü al ben çok müdahale edememiştir doğum yaptım sonra bebek var kimyasal kullanamadım tavanda küçük bir yerdeydi derz aralarına yayıldı tavana yayıldı tavana kullanamadım korktum yüzüme gelir diye  kuf boyası ile boyattim ama taş aralarında siyahlı gitti bizimde müteahit sağ olsun on tarafa yalıtım yaptırıp arka tarafı sıva bırakmış 7 daire var arka cephe herkesde aynı benim bebeğim odasi da arka cephe Allahtan orda olmuyor dikkat ediyorum ama banyo herkesin bir facia ben yaptım kaln 6 dairede yaptı 2 aydir iyiyiz bakalım
(10,044 puan) tarafından
Geçen sene oldu yalıtım ondan sonra böyle oldu benımde köşede olmuş

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 124 göst.
8 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (10,044 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 130 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde D. 65 (235 puan) tarafından soruldu