0 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde (1,499 puan) tarafından

image

sabahtan beri elimde hiç bir şey yoktu yarım saat önce kızımı uyutuyordum elime bir baktım böyle olmuş niye böyle olmuş ki bilen var mı acaba ???

4 Cevaplar

0 oy
(7,748 puan) tarafından
Insanın ruhu falan geziyomus düğüne gidiyomuş orda gelinin eline kına yakarken ruhunda eline yakiliyomus falan filan :D tabiki inanmıyorum. Sebebini bilmiyorum ama mantar deniliyor ama hiç bilgim yok
(1,499 puan) tarafından
Hiç birşey yoktu 5 10 dakika içinde olmuş desem yeridir bende pek inanmıyorum öyle şeylere ama merak işte neden olmuş diye dediğin gibi mantar olabilir
tarafından
Napiyon sibelcim
(7,748 puan) tarafından
Idare ediyoruz ablacım sen nasılsın
tarafından
Iyiyle kötü arasi

Annem gitti özlüyorum
(7,748 puan) tarafından
Allah can sağlığı versin yine gelir inşallah. Her sene geliyor mu abla. Valla uzakta evli olmak çok zor. Ben burdayım haftada 2 yada 3 gün giderim mutlaka gece gündüz farketmiyor
tarafından
Yok nerde her sene annnem 7 yıl oldu gelmeyeli babam geliyor da bende arada geldım ama annem gelemedi bacağından ameliyat oldu falan
(7,748 puan) tarafından
Uzak yol bacakları da rahatsizsa gelmesi zor. Benim annemde bacakları ağrıyor diye bana pek gelemiyor kaldiki uzak yol. Alalh şifa versin inşallah.
-Reklam-
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Mantarmis bacım bu geçer o kendisi
(1,499 puan) tarafından
Olabilir hiç bir şey yoktu 5 10 dakika içinde olmuş desem yeridir benimki de merak işte neden olmuş diye
(4,583 puan) tarafından
E yani ister istemez birden görünce insan meraklanir
0 oy
(984 puan) tarafından
Eşim ile ben uyuduk uyandık elimiz bogleydi cnm hocaya sorduk aynı anda eşinde sende var ise bağımız kuvvetlensin sevginiz artsın diye melekler yaparmış kına veya rüyada ki anlamı bir çok dünyada 70 binn alem varmış bizim bildiğimiz melekler cinler şeytanlar insanlar hayvanlar daha bir çok alem var rüyanda olduysa melekler yakistir.. iyi birşey korkulcak birşeyin olmadığını dedi hoca dua et bol bol dedi biz geçsin diye ne oldunu anlamadık Açe ile yıkadık sabunladik filan geçmedi 4saat sonra unutursan dusunmedigin bir an aniden kayboluyor iz bizde öğle oldu aynı andada geçti
(1,499 puan) tarafından
Ama ben uyurken olmadı ki ikindi vakti kızımı uyurken bir  baktım elim böyle 5 10 dakika içinde olmuş desem yeridir bir çeşit mantarmış galiba
(984 puan) tarafından
Geçtim elin sabah uyandığında bugün ?
(1,499 puan) tarafından
Yok tam geçmedi hafif var yine
0 oy
tarafından
Kız kimin düğününe gittin bacı :D 
(1,499 puan) tarafından
Ah bacım bilsem kimin düğününe gittiğimi takımı da takar gelirdim ayıp olmuş ya :)))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 514 göst.
25 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 411 göst.
24 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 469 göst.
14 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Baranın annesi (1,355 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 963 göst.
16 Ekim 2019 Diğer kategorisinde evra (22 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,414 soru

24,072,125 cevap

330,717 kullanıcı

...