0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (590 puan) tarafından
Kizlar uyku eğitimi ne zaman vermeliyim şuan 10 buçuk aylık ayakda sallıyorum uyutuyorum ama gercekden artık çok bıktım hem biyere gittiğimizde zor oluyo mesela bugün hastanedeydik baya uyumadi saatlerce uykusuzlukdan maf oldu ama sadece agliyo kucagimda bile durmadi hüngür hüngür ağladı nasıl ayakdan birakcam bilmiyorum

3 Cevaplar

0 oy
(7,974 puan) tarafından

image

3 yaşına girecek hala ayakta :ermm:
(590 puan) tarafından
Oy aman tanrım :)) nefret ettim su ayakda sallamakdan aslında büyümüş neden hala uyumuyo kendi
(7,974 puan) tarafından
Normalde kendi uyur ama babası evde olunca uyumuyor ondan arada böyle yapıyorum:D
(590 puan) tarafından
Ay gene seninki arada benimki hergun :)
(7,974 puan) tarafından
Zor kiiz ayaklarımı hisedmiyorum :D biraktir bi an önce yazık vala ayaciklara
(590 puan) tarafından
Aşırı huysuz ya basiyo çığlığı artık fena uykusu geldimi nolcak nasıl birakcak bilmiyorum çok berbat bişey sallamak ya ayaklarım artık kangren olcak:))
-Reklam-
0 oy
(2,232 puan) tarafından
Önce yanında uzanarak uyutmayi deneyin zamanla biraktircaksiniz ben hiç ayakta sallamak aklıma gelmedi oğlumu  Annem eşim bir iki denedi allahtan uyumadı osekilde bende bulasmadim
(2,232 puan) tarafından
Aminnn analık kolay değil sizin iyi günler 10 aylık daha durun yürüsün etsinde ortalık karıştırsin ozaman asıl analık başlıyor :)))
(590 puan) tarafından
Ay kimi görsem herkes öyle diyo :) bende aslında yürüsün diye bakiyom kendi kendine dolanır birlikte gezeriz parka gideriz bu yaz dışarı çıkartmadı beni çok kucukdu aglamakdan ama herkes yürüsün sen gör diyo:)))
(2,232 puan) tarafından
Heee heee yürüsün :))) ilk zamanlar da 1 saatte gidiyorduk 5 dk parka etrafı keşif ettiği için çiçeğe böceğe takılıyor :)))
(590 puan) tarafından
Ay doğru bu sefer pesinden koscam analık zor:))
(2,232 puan) tarafından
Yani ondan dedim siz şuan stoklayin rahatlığı lazım olacak yürüyünce
0 oy
(1,168 puan) tarafından
 bilmiyorunki cocugun nasil cocuk uslumu   benim kizim.  2 yasindatdi hayla ayakdaydi.  bir  gun kendi kendine  yatdigini gordum  o gun bu gundur  day  ayagima dalmiyorm. yardim ala  bilirsin ben uyku egitimicalmadim cunki kizim cok ama cok yaramazdi brnim ya
(2,232 puan) tarafından
Gece Uyumayan gündüz huysuz olan cocukda uyaran eksikliği aşırı hareketli hiperaktivite olur dedi doktor nasil çocuğunuz
(590 puan) tarafından
Ay bende öyleyim asla istemiyorum doydum benimkide aynen oyle maf etti beni 10 ayda
(590 puan) tarafından
Enerjik masallah
(2,232 puan) tarafından
Şimdikiler öyle bence hormonlu yiyeceklerden anne karnında alıyorlar doğduk dan sonrada ben buna bağlıyorum
(590 puan) tarafından
Benim arkadaşımda benim bebeğimden 1 ay büyük onunki çok sakin bı uslu bı uslu bebek demeye bin şahit kendi kendine uyur dolanır ay benimki 1 saniye gotunu oturtmuyo hemde cizik çizik otuyo

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 339 göst.
15 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Leyla233 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 95 göst.
9 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yyidmb73 (1,049 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 496 göst.
8 Temmuz 2019 Aile & Aşk kategorisinde Gamzeli (531 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 683 göst.
1 Şubat 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur (66 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,860 soru

24,036,429 cevap

328,936 kullanıcı

...