0 oy
285 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,652 puan) tarafından
Kızlar ilk bebeğim 10 aylık oldu zamanında yürüteç almıştım en güzelini en iyisini düşünerek aldım tabi iyiliği için ama çok zsrarlıymış 1 ay önce kadar araştırdım kullanmayı bıraktım artık kanepe kenarından tutunup yürüyor ama ayağının biri dışa dönük basıyor görenler yürüteç ten olmuş neden kullandın gibi azarlayıcı sözler söylüyor kendimi çok suçlu hissediyorum parmak ucuna da basıyor bir de bacak arası çok ayrık oluyor yeni yeni ayaklandığı için mi bacak arası ayrık acaba dışa basma ve parmsk ucu yürümesi geçici bir durum mu acaba lütfen yardımcı olur musunuz bana :(

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayyy yolkk canm yaaa sen niye canını sıktın laflara. Herbokolog  insanlara aldırma bosver. Tabi düzelecek ayaklarının ucunda yürüyecek daha dur seeeennn balerin gibi:))) Allah sağlık verdin yeter ki zamanla hepsi düzelecek sen bosver insanlari
(7,101 puan) tarafından
Herbokolog jsjdbdbdbbdb
tarafından
:))) çevremizdeki çoğu insanın mesleği canm:))
(7,101 puan) tarafından
Ay yazınca genee okudum hahahababbs ya harikasın
(7,101 puan) tarafından
Okudukça gülüyorum allah da seni güldürsün
tarafından
:)))))) sende bebegim:)
tarafından
Ahqha inşallah canm hepimizi güldürsün:)
(7,101 puan) tarafından
Ezberlemek için okuyorum yok gülme geliyor dilim dönmüyor :):)
tarafından
Ben eşime derim genelde o lafı.  Kızma diyorum ki öğretmenin sorarsa baban ne iş yapıyor de ki diyorum Herbokolog:)))
tarafından
Psikolog gibi asil duruyor:)))
(7,101 puan) tarafından
Shhshshd vallah önce meslek olarak okudum ikincide anladım maşallah ya derse öğretmene :):) . Bugün kızımı okuldan aldım öğretmeni araba kullanıyor bayan . Kitabı getirin dedi tamam dedim . ( Anne onun babaları yokmuş arabayı öğretmen kadın kullanmış bende kullanicam ) diyor çok güldüm yolda .  Hepsi mi cadı olur ya op güzel kızını yerime
tarafından
Haha yok canm demez babası kizdi hayır ha sakın çok ayıp dedi:))))

Öperim canım benim. Sen de öp.
 Bazen genelde erkekler sürünce çocuklar hep erkeklik iş sanıyor araba sürmeyi:)))
(7,101 puan) tarafından
Aynen bizim babamız kullandigi için onun babaları yok mu dedi ben kahkhaa attım nerden akillarina geliyor öyle şeyler . Babasida biliyor yani:):):)
tarafından
Maşallah yerim onların tatlı dillerini ya:))
-Reklam-
0 oy
(526 puan) tarafından
Ay iki kizimda kulandim 4 ayliken oğlum 5 aylık koymusum bir sıkıntı olmadı 
0 oy
(9,958 puan) tarafından
Bende kulandım bısey olmadı takma kımseyı
0 oy
(1,815 puan) tarafından
Bizimki de öyleydi yürümeye başlarken düzeldi canım korkma 
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Yiğenim 22yaşında yengem kullanmış bebekken gayet sağlıklı yani manken gibi kuzum ben kullanmıyorum tercih meselesi 
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Son bir kaç senedir çıktı çok zararlı olduğu. Hangimizde bir sıkıntı var zaten gün boyu üzerinde de durmuyor ki. Kızım da parmak ucu basıyordu yürütete boyu yetmediği için ama koltuktan tutunup yürürken de ilj yürümeye başladığında da hiç yapmadı bunu. Büyüdükçe düzelecek kendinizi üzmeyin.

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 621 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 155 göst.
23 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Bernakra (179 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 244 göst.
0 oy
14 cevap 422 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Babysmom (804 puan) tarafından soruldu