Bebek alışverişi alınacaklar
Beşik Bebek giysi dolabı Banyo seti Kirli sepeti Bornoz seti Bebek nevresim takımı Hastane çıkışı 2 tane 10 lu Takı yastıgı Port bebe takım(bebek cantası ve kanguru) Bebek arabası Puset Anne yanı mini beşik Penye battaniye Polar battaniye Ateş ölçer Bebek bakım seti(tırnak makası vs) Anne nevresim takımı 2 tane Anne pijama takımı Anne lohusa geceliği
Bebek bezi
Islak mendil
Göğüs ucu krem i
Lohusa pedi
İç çamaşırı
Biberon emzik
Alt açma
Daha eksik çok var canım zor geldi yazmak kızlarda yazar
5li hastane çıkışı en az 2 takım
Önlük eldiven corap
İç zıbın çıtçıtlı badi
Ağız mendili
Kapı Süsü
Şampuan
Bebek Yağı
Bebek Kolonyası
Bebek Sabunu
Pişik Kremi
Burun Aspiratörü
Ateş Ölçer
Tırnak Makası Seti
Tarak Seti
Yumuşak bebek (tarağı) lazım oluyor konaklar için. (Biberon) al avent çok iyi sağlam. (Emzik )al mutlaka ve doğduktan 1 hafta sonra falan ağzına ver alışsın çok işine yarayacak uykuya daha rahat dalıp uyuyorlar ve ağladığında. (Bebek pamuğu) veeee en ÖNEMLİSİ SÜT SAĞMA Makinası ihtiyacın olacakkkkk ilk zamanlar
Bebek icin zibin ve alt ust takimlarda al . Interbette listeler var cnm bi bak bana eksik geldi liste ama ne bulamdm
Canım ben yaşadığım şeylere dayanarak 1 2 bi şey söylemek istiyorum yanlış anlamazsan eğer.. bornoz setini ilk başta giydirmek zor olacağı için havlu seti alman daha mantıklı.. ben hastane çıkışı hiç almadım ve iyi ki de almamışım alt üst takımlar almıştım hep hastane çıkışı için bebeğim 10 günlük ve daha şimdiden bi daha giydiremeyeceğim 3 takımımız oldu.. çok çabuk büyüyolar diyolardı da ben bu kadarını beklememiştim gerçekten baya çabuk oluyomuş büyümeleri :) dilersen sen de alt üst takım al hastane çıkışlarına boşa para vermemiş olursun set halinde oldukları için daha pahalıya geliyo bence..onun dışında eğer puset alcaksan port bebe ye gerek yok bence kanguruyu da yenidoğan özelliklş olsa dahi doktorlar önermiyo çünkü bacaklarından tuttuğu için morarmalara sebep oluyo.. hatta şöyle söyliyim 2 gün önce hastaneye gittik oğlumu battaniyeye sardım kucağımda taşıdım doktorun kapısında beklerken falan hep kucağımdaydı neyse muayene sırası geldi doktor üstünü çıkarttı bebeğimin bacaklarına bi baktık ki morarmış korktuk neden oldu diye meğer kucağımda taşırken azıcık fazla sıkmışım düşmesin diye ondan morarmış kısa süre sonra düzeldi rengi.. doktorumuz da bunun üzerine kanguruyu işte böyle sebeplerden dolayı öneryoruz aynı şeyi kanguru da yapıyo o yüzden kullanma gibi bi niyetin varsa kullanma dedi.. ilk etapta sen de almayabilirsin dilersen.. eğer mobilya beşik alcaksan anne yanı mobilya beşiğe de bence o kadar para verilmemeli.. ben sallanabilir portatif bi salıncak yatak gibi bi şey aldım 150 liraya ve öyle bi işime yarıyo ki anlatamam :) gayet kullanışlı.. penye battaniyeden 2 3 tane alabilirsin çok işe yarıyo birine kusuyo falan o yıkanana kadar yedektekini kullanıyosun.. nevresim takımı ekstradan almana da gerek yok bence evde çeyizinden olanları kullanabilirsin.. bunlar benim nacizane tavsiyelerim.. hem bu şekilde birazcık daha az batarsınız :):) çünkü daha çok ihtiyaç çıkcak gerçekten çok zor :):) sağlıkla al kucağına inşallah
Doğum ne zaman Allah nasip ederse
Hepinize sesleniyorum bu ne yaaaaaa bebeklerinizi gelin mi ediyorsunuz ceğiz düzer gibi siralamissiniz yuh
1,489,694 soru
24,347,638 cevap
346,331 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın