0 oy
158 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (11,543 puan) tarafından
Ayyy kabus gibi bir gündü kusmali işemeli ağlamalı zirlamali. İlk önce Dr. Muayene etti sırtına boğazına bakildi sonra deri testi ve kan tahlili istedi ama.tok olması gerekiyomus ben ağlayınca kustugu için yemek yedirmemiştim. Mecbur gidip birşeyler yedirdim ama yememek için çok ağladı kendini yerlere attı resmen güç bela 4 5 kaşık çorba yedirdim. Kan alınırken de deri testi yapılırken de ağlamaktan kustu birde altını ıslattı.beri testinde koluna tarak gibi bir aparatla delikler açıldı ilaçlar sürdüler 15 dk zulüm gibi ağlaya ağlaya çığlık çığlığa bekledik sonra silip elle kontrol edip bir kağıt verdiler. Birkacseye alerjisi çıktı. Tabi kan tahlili sonuçlari 15 gün sonra çıkacak şurup ve burun spreyi

Şimdilik kan sonucuna göre tedavi belirleyecektir....

3 Cevaplar

0 oy
(13,307 puan) tarafından
Geçmiş olsun kuzu Allah şifa versin zamanla atlatır 
(11,543 puan) tarafından
İnşallah canım
-Reklam-
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım benim işte burda yazıyolar bazen çocuğuma ne yediysem verdim diye üç gün kuralı tadımları çocuklar bunları yaşamasın diye işte 
(11,543 puan) tarafından
Bizimki farklı ya 2 buçuk yaşında bende 3 gün kuralı ile başladım yiyecek alerjisi çok fazla.yok
(4,234 puan) tarafından
Nasıl o yaşa kdar hiç bişey vermedin mi canım
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Kaç yaşında canın oğlun. Kıyamam ya yazık çocuklara. Çocukla hastaneye gitmeyi hiç sevmiyorum. Bi de şimdi ikinci oğlum olacak benim de koymayı düşündüğümüz isimlerden birisi selim :) akıllı uslu bir cocuk mu acaba normalde. 
(9,076 puan) tarafından
Sjsjsjsjsh büyük oğlum daha çok zeki ama çok yaramaz. İki yaramaz oğlanı bünyem kaldırır mı bilemiyorum :D
(11,543 puan) tarafından
Benimde iki oğlum var:D biraz sarsılıyor hassas bünyem ama alıştık artık. Selim Utku ve çınar Asaf
(9,076 puan) tarafından
Ay çok güzelmiş isimleri. Aralarında kaç yaş var pekii. Güzel anlaşabiliyolar mı. Hep kavga dövüş savaş mı var yoksa evde :D
(11,543 puan) tarafından
22 ay var aralarında bazen çok güzel oynuyorlar bazen kavga dövüş :D küçük daha 10.aylkk
(9,076 puan) tarafından
Hee çok küçükmüş daha. Benimkilerin de arası çok az. Onun için beraber büyüyüp oyun arkadaşı olurlar inşallah diyorum.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 96 göst.
23 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzenur123 (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 234 göst.
+1 oy
3 cevap 119 göst.
0 oy
1 cevap 103 göst.

Kategoriler

1,477,296 soru

24,181,453 cevap

336,341 kullanıcı

...