0 oy
279 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (411 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar selam bı ark bundan 1.5 ay önce bize geldi bahçede oturduk oğlu üşüdü hırka verdim kızımın yeni almıştım giderken unuttu üstünde kaldı dahads vermedi acaba istesem ayıp olurmu yazın vermiştim üstünden baya zamn geçti 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevaplar

0 oy
(6,435 puan) tarafından
İste canım tabiki kız hırkasını napacakmış o da vermemiş 
-Reklam-
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Bacim sen unuttun bende istemezdim ya kizima hediye geldiydi o de .. belki bi kazağın lafini etti der ama hediyeydi dersen anisi varmiş der 
0 oy
(23,140 puan) tarafından
Yani üstüne yatmaya niyetlenip kullanmadıysa çoktan vermiş olmalı inşallah sağlam gelir geri kız çok seviyor de veya halasının teyzesinin hediyesi de uydur işte bir şey nefret ederim kendi malımın peşine düşmekten 
(12,045 puan) tarafından
Üstüne yatmaya çalışmasa çoktan verirdi uyu.z oluyorum şöyle insanlara ya
(23,140 puan) tarafından
Bende valla görgü diye bir şey var birinden bir şey böyle alınırsa ilk görüşmede iade edilir hatta malın sahibi kalsın dese bile götürülür ayıp olmasın diye istemedi diye düşünülür verilir zaten yeni bir şeyse daha hassas olmaları gerekir ama işte görgü herkeste yok
0 oy
(1,096 puan) tarafından

Şöyle insanlara sinir oluyorum.Ben birinden emanet aldığım zaman verene kadar diken üzerinde oluyorum bir an evvel vereyim diye ama kimisi de var aylar yıllar geçiyor daha verecek:getlost: iste bence canım onun yaptığı daha ayıp 

0 oy
(3,549 puan) tarafından
Yemin ederim öylesini anlamıyorum iyilik yapmşsın ilk fırsatta getirmesi gerekiodu 
0 oy
(913 puan) tarafından
Kız çocuğun büyüyecek giyemeyecek deki kuzenimin di o hırka benden istedi sende kalmıştı verebilir misin falan de böle alınan birseyi geri vermeyince sinir oluyorum geçen komşum tabakla bana bisiler getrdi o kadar hastaydım ki tabaklar her gün gözüme  battı iyi hissettiğim ilk günde hemen kek çırptim götürdüm içime su serpildi sanki bişi olursa tabakta olsa üzülürüm çünkü 
0 oy
(2,359 puan) tarafından
Hırkayı verebilrmisin canım de sohbet amaçlı ara 

Kız geldi malum yoksa almazdım de verir hemen

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 779 göst.
14 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,974 soru

24,051,590 cevap

329,692 kullanıcı