:D ben direksiyon dersinde sağ şerit yerine sol şeride geçtim tali yoldan ana yola çıkarken. Solda ilerledim bi 30 mtre. Hoca sağa zor geçirdi hahah
Allahtan yol boştu karşıdan araba fln glmedi
Ben ciddi manada solagimm. Yani oyle boyle degil arabanin vitesini degistirmek icin sol elimi kullanmaya kalkincaa bidaha yanasmadim
Birde ehliyet kursunda arabayi aark edecekken kolumu koltuga atip bakarak park etmeye kalkinca hocamiz dikiz aynasi yapmislar buryaa bak demisti ama oyle daha kolay park ediyordum :)
Biz bekarken eşim arba sürmeyi öğretiyor arabayı rahatlıkla kaldırdım falan boş arazide sürüyoz farkında olmadan dirf yapmışım eşim korkudan napcagni bilemedi haha anı Bi fren yptm sonra adam cama yapsti
Esimde bana geçenlerde sürdürtü iyi güzel kullaniyidum eşime bakarak iyi mi suruyom dedim oda bana ne bakiyon yola bak diyo bı gülmeye başladı tabi bende
İlk babam verdi arabayı vites geride kalmış nasıl oldu hala bilmiyoruz gaza bı bastim calistircam ya ileri yerine geri gidiyo ben bı panik yaptım baya gttik ama 200 metre falan babam çek gazdan diyo ben panikledim en son el frenini cekti essogluessek oldurecen bizi dedi arabdan bı indik arkamiz 2 metre çukur eskiden dere akiyomus kurumuş oraya iniyoduk 10 metre daha gitsem Allah korudu valla..
Şuan baya sürüyorum eşim öğretti ehliyet alicam babayla olmuyo ya panikletiyodu :))
Ilk deneyimimi bilmemde son deneyimim bu hsjjdkajdkwkek Bende araba mi perte çıkardım dahada almadım sadece eşim kiraladığı zaman sürüyorum o
)) bende eşim ilk kizima hamileydim öğrettiği de. Boş bı Pazar yolu var orda igretilebiliyor ordaydik. Önümde tabiki baya bı metre var kadın geciyo durdum kadını bekliyom eşim diyo aşkım düşene sen kadın nerdeee sen nerdesin yok dedim olmaz ani gaz maz yapar ezerim:)))))
Eşim dedi direksyinu çevir,, çevirdim çevirdim donuyiz biyerden ordaa elektrik trafosu var bı baktı araba döndükçe dönecek Kaan tamam düzelt artık düzelt aşkım araba pert olacak demezmi gülmekten ayağımı gazdan çektim bı anda adam neye uğradığını şaşırdı...
Söylediği so çok hoşuma gitti beni yatıştırmak icinmi dedi bilmiyom ama direksiyon hakimiyetini çok beğendim dedi:))
Ya aslında güzelde bazen yavv öyle değil böyle diyolar bianda insan napacagini şaşırıyor. Şu kpss hazirlijlarim bitsin inşallah sehliyete de yazilcam
Bizde 2 tane araç var küçük olanın gaz pedalında sorun varmış digeride büyük transporter eşim cesaret edemiyor durduk yere başımıza iş almayalım diyor biraz panik ataklığım vardır da
Suan ehliyetim var çok şükür sehir icide kullanirim otobantada çıkarım.
Ders alırken amca dediki suana kadar cok guzel sürdün bende gururlandım o an sonra simdi sola dön dedi bende dönüyordum bi fren atti kafam direksiyona çarpınca kafam kornaya bastı noldu amca dedim görmüyor musun giriş yasagini demişti
Var tabi az daha kamyon altına giriyordum dönmeleri iyi yapamıyordum diye neyseki son anda kurtardım adam uzunca kornaya bastı piso
Şükür ki bekarken arabam vardı ve babam öğretmişti yoksa ömür boyu araba yüzü goremezdim herhalde eşim ogretmezdi şimdi bişey deyince senden önce vardı diyorum senin evinde mi öğrendim yorum yapma
1,491,362 soru
24,370,564 cevap
347,990 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın