0 oy
365 göst.
Diğer kategorisinde (100 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

Mrb arkadaşlar cinsiyete ilgili ben daha  gitmedim 17.5 olduk randevum 9 gün var 26sinda yani cinsiyet ayrımcılığı için değil 2 kızım 1 oğlum var buda sağlıkla erkek olsun oğluma kardeş olsun istiyorum hep hayalimdi 2 kız 2 erkek olması bana yeter elhamdülillah ben böyle hep erkek hissediyorum istiyorum ya ka4nimdaki kız  ise ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum üzülüyorum sonra sürekli kafamda ne olacak acaba sorusu var bir ogrenseydik rahatlasaydik :)) ama Herşey den önce Rabbım sağlık sıhhat versin ayıpsız özürsüz olsun acaba benim gibi düşünen var mı acaba istemem erkek olsun demem yanlış mı ya ama tabi başta hep hayırlısı diyorum ama kalp işte istiyor :( Rabbım herkesin gönlündekini hayırla versin inş 

10 Cevaplar

0 oy
(6,696 puan) tarafından
Fotoğraf varmı tahmin yapayım genelde tutar benim tahminlerim
(100 puan) tarafından
Ya ne bilim erkek olsa iyi olur diyorum ya kız derse doktor kızım için öyle yorum yaptım diye çok üzülürüm ben biraz fazla hassas oldum ya
(6,696 puan) tarafından
Hamilelikten canım seninki hormanlar tavan yapmış
(100 puan) tarafından
Evet canım aynen haklısın çok saol bugünlerde atlaticaz inşallah :)
(6,696 puan) tarafından
İnşallah canım erkeği kızı boşver sağlıklı olsun yeter
(100 puan) tarafından
Amin amiiiin Rabbım acılarıni göstermesin sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Önce sağlık olsun Rabim gönlüne göre versin inşallah ben 3 kızımdan sonra 4.gebeliğim erkek bende istiyordum. Sağlıkla gelsinler 
(100 puan) tarafından
Amin canım başta zaten o sağlıkla gelmeleri hani 2 kız 1 oğlan var bende çok şükür Rabbıme buda oğluma yoldaş olsun bana yeter diyorum Rabbım sağlıkla hayırla yetiştirmeyi nasip etsin yeter oğlum tek kalsın istemiyorum
0 oy
(5,123 puan) tarafından
1.fotoğrafa göre  kız sanki

2.fotografa göre erkek gibi
(100 puan) tarafından
Kız ikiside aynı ultrason aynı gün :)))
(5,123 puan) tarafından
Hımm hiç tahminde bulunmadılar mıı, erkek sanki bu bebiş ya
(100 puan) tarafından
Yok canm doktorum 14de ben kesin bilgi vermem dedi
(5,123 puan) tarafından
Ama gormuş yanii :))
Çok heyecanlı, ben de yarın öğreneceğim inşallah
14+0 hastalığım hastaneyi arayıp soyelemesi gerekiyor 3.gebeliğim...1 oğlum 1 kızım var. Ben de çok merak ediyorum
(100 puan) tarafından
Hemde ne heyecan benm 1 kız 1 oğlum varken hiç merak etmedim biliyor musun hangisi olsa ona kardeş olur dedim ama şimdi kızımın var rabbimin izni olursa sağlıkla buda oğluma kardeş olsun istiyorum :)
(5,123 puan) tarafından
Sen de haklısın hayırlısı olsun:)

Ben merak ediyorum oğlumun doğum günü bir kaç güne öyle cinsiyet ne ise o renk balon alacağım :))
Rabbimden hayırlısı sağlıklı olsunlar daha ne olsun ❤
(100 puan) tarafından
Allah gonluna göre versin canım
(5,123 puan) tarafından
Amin amin
(5,123 puan) tarafından
Normal mi doğumların
(100 puan) tarafından
Evet cnm
(5,123 puan) tarafından
Ne güzel, benim sezaryen
0 oy
tarafından
Oglanda var canim kizinda cok ssukur farketmez bnce yani
(100 puan) tarafından
Tabi ki canım çok şükür Rabbıme hamd olsun
0 oy
(18,655 puan) tarafından
Öyle düşünme Allah  hayırlısını versin inşaallah 
(100 puan) tarafından
Amiiiin
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Hayırlı sağlıklı olsun  inşallah ama kız gibi geldi bana 
(5,397 puan) tarafından
Benimki de 16+3 çarşamba günü randevum var, 1 oğlum var çok şükür bu da erkek gibi geliyor bana da. Böyle iyi bir ultrason resmi yok =)
(100 puan) tarafından
Yaa Rabbım gönlündekini versin inşallah sağlıkla benm doktorumun ultrason en iyisi iş öyle dedi ama kesin biseyse diyemedi :))))
(100 puan) tarafından
Bilmiyorum ama banada hep erkek gibi geliyor bakalım haftaya randevum ogrenicez sürprizim ne olduğu :)
(5,397 puan) tarafından
Aynen canım benim de hisler o yönde =)) sağlıklı olsun inşallah kızım olsun diyemiyorum oğlum da olsa çok sevinirim. Öyle karışık işte. Çarşamba günü yazarım ben belli olursa
(100 puan) tarafından
Canım tabikide öyle hissediyoruz yada öyle olsun istiyoruz diye sevinmeyecek miyiz amenna tırnağını yaratamayiz ben çocuklarımın tırnağına kurban olurum ne olursa olsun benim evladım canım başım üstüne hayırlısı olsun öğrenince yaz bak :)
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Tabi Allah oncelikle sağlıklı sihatli versin .ama kuzum allahin bildiğini de kuldan saklamican ya .insanın elbet gönül bu .bence ne ayıp ne de günah .benimde bir kızım vardı .ikinciye allah biliyor ya inşallah oglandir dedim.bu ne erkek sevdasından ne de erkeği ileri görmekten.istedim ki onu da tadayim.sukur Rabbime bir de oğlan oldu.
(100 puan) tarafından
Ay maşallah aynen canm niye sanki kız olunca sevgi mi az ben kızıma olurum çok seviyorum elbette ama ben 4 çocuk dan fazla istemiyorum istiyorum ki kızımın bacısı oldu oğlumun kardeşi olsun o kadar yoksa ayrimcalikdan değil
0 oy
(1,092 puan) tarafından
Erkeğe benziyor bu bebiş
(100 puan) tarafından
İnşallah sağlıkla canım
0 oy
tarafından
Hiç anlamam :) Rabbim gönlüne göre versin inşallah ❣️
(100 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(634 puan) tarafından
Kesin kiz canmmm
(100 puan) tarafından
Kız doktor kesin konuşmadı nereden anladin
(634 puan) tarafından
Benim kızlarımda öleydi

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 329 göst.
31 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gunes1997 (3,817 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 312 göst.
23 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 211 göst.
20 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Isteoylesine (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 95 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,398 soru

24,168,651 cevap