0 oy
952 göst.
Diğer kategorisinde (294 puan) tarafından
Kizlar artık çıldırma noktasindayim 2hafta önce kaynım aradı abi param yok eşim 500 TL gonderdi bugünde eşimin teli benim elimdeydi görümcem mesaj attım abi para gonderirmisin diye bende eşime dedim gondermiyosun dedim oda tamam göndermem zaten dedi neyse telefonu aldı balkona çıktı ve geldi ben direk watsappina baktım para göndermiş birsuru bagrdm çağırdım sinirim bosaldi ağladım seninde çocukların var dedim çocuklarının riskini neden gmderiosun dedim birsuru ağladım git yarın ne istiosan al dio artık yeter yaaa 7senelik evliyim 7senedir para gonderio yaaa cokmu zenginsin ben almıyorum çocuklara daha iyisini alalım diye ;(

15 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Afedersin ama bulmuşlar bir eş.şek sömürüyorlar resmen olmaz ki ama böyle
(294 puan) tarafından
Aynısını ben diyorum 2tane daha var oğlan onlardan kimse almio
-Reklam-
+1 oy
(1,753 puan) tarafından
Madem bu adam parasını harcıyor başkası yiyecegıne sen ye ki başkasına gönderecek parası olmasın 
(294 puan) tarafından
Doğru diosun
tarafından
Aynen oyle ben olsam borca bile sokarım mecbur odeyecek
(1,753 puan) tarafından
Aynen öyle bişeyler aldır yatırım yaptır girsin borca
+1 oy
(616 puan) tarafından
Paylaştıkça çoğalır canım Allah'a şükür var ki veriyor. Seni sıkıntıya düşürüp muhtaç etmiyorsa bence bununla gurur duymalısın 
(294 puan) tarafından
Evet öyle kuşum ama insanjn zoruna gidio
(616 puan) tarafından
Bende şurada 5 aylık evliyim 3 aylık da hamileyim. Eşimin ailesi yardım edeceğine biz veriyoruz ama napalım hayır duası alıyoruzdur belki. Çok takma
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Şimdi neden yolluyor parası size yetiyormu ?
(294 puan) tarafından
Nasıl yani anlamadjm
(9,233 puan) tarafından
Acık ve net maası size yetiyormu
0 oy
(3,010 puan) tarafından
Kendi evine bakıyorsa sana bakıyor sa para kisitlamiuorsa bence sorun yapma benim eşimde gönderir kardeşlerine falan ama bizden birşey esirgemez herşey elimizin altında dir 
(3,010 puan) tarafından
Haa post sahibine demişsin evet fark ettim şimdi nzksis
(616 puan) tarafından
Yok be sen değil soruyu soran :)))
(616 puan) tarafından
Ay çok tatlısın gece gece güldürdün :D
(3,010 puan) tarafından
Ahahajjq gül kız bosvee kskwjejej
(616 puan) tarafından
Sevdim burayı herkes deli gerçekten :))
0 oy
(23,994 puan) tarafından
Onlara her para gönderdiğinde üç katını da kendine gondert 500 mu verdi sana 1500 vermek zorunda kalsın sana verdikçe zoruna gider neden öyleler bilmiyorum ama bu erkek milleti dengesiz 
(294 puan) tarafından
Aynen öyle erkek milleti
(23,994 puan) tarafından
Ben yaptım bunu kafam rahat çalışıyorum maddi olarak bir yerlere gelelim diye çok çaba sarf ediyorum eşim bana sürekli parasızlıktan dert yanar gorumcemin sözü vardı bir mesaj gördüm tesadüfen  ibanına para gönderdim eksiklerini al diye odur budur çektim masraflardan elimi laf ettiğinde de hep parasızlıktan yakınıyorsun ama isteyince her yere yetiyorsun diyorum
(294 puan) tarafından
Aynısını benim eşimde yapio neden boyleler yaa ben bişi almıyorum çocuklara en iyisini alalım diye ama eşim öyle kardeşlerine yedirio parayı ve yedirdigi kardeşi evli
(23,994 puan) tarafından
Ya valla açık açık bir ihtiyacın olur bir şey olur bu zamanda al harca diye yanımda verse veya bana dese hiç bir şey demezdim biz evlenirken bile bana bir ihtiyacın olur diye para vermiş insan değil her şeyimi kendim aldım ben s.lak gibi ama yarın öbür gün param yok diyemem diye bunu sinsi sinsi yapması çok zoruma gitti ki Allahin adaletine kurban olayım ben bunu gorumcemin telefonunda gördüm ki normalde eşimin telini bile elime almam Allah çıkardı karşıma
0 oy
(532 puan) tarafından
Ben geçen günde dedim burda biriine kocanizin parasal alışverişine karışmayın . Hele ailesiyle olan para alışverişlerine karışmayın . Çok sevdiğim bir arkadaşım karnında ve kucağında bebeği ile bu muhabetten ortada kaldı adam bıraktı gitti yeter artık ben essek gibi çalışcam sana hesap mı vercem diye. Ama benim arkadaşım çok sorun yapıyordu sürekli parasal konularda kavga ediyorlardı surekliii 24 saat para para para . En son adam yeter dedi gitti.ogun bugündür karışmamak gerekir bu mevzular yuva yıkar diye düşünüyorum 
(184 puan) tarafından
Katılıyorum ++
(532 puan) tarafından
Valla şimdi bı sürü kisi linç edecek ama ben böyle düşünüyorum. Bu ne ya yok kocan oraya 500 veriyorsa sana 3 katını versin diye akıl veren var. Karismican o kadar erkekler susuyor susuyor ama içlerinde çok biriktiriyorlar boyle mevzulari. Bizim aile dostumuz ya işte cocykla da konuştuk kizlada . Çocuk diyor bıktım usandım kendi kazandığım paranın kurusu kuruşuna hesp veriyorum anneme 10 TL versem gidip arkamdan istiyor bana günlerce zehir oluyor diyor.  Yapmayın yani bu kadar da . Aç değilsin açıkta değilsin
(294 puan) tarafından
Aç değilsin açıkta değilsin evet ama mecbur değil yani her gün para göndermeye ve gönderdiği kardesi evli askeri personel benim eşim fabrikada calisio ve kardeşi paranın değerini bilmiyo karsisi hergun o cafe senin o cafe benim yaptı üstündeki monttan bitane varsa gidip diğer renginide alio neyini abartmiyim
(532 puan) tarafından
Bu durum senj rahatsız ediyor ama eşini etmiyor demekki
 Bir süre sonra eşin bu mevzulardan sıkılacak ailesine değil seni cephe alacak huzurun bozulucak Allah koruusn yuvan yıkılır sıkıntılı konular bunlar bebeğim senin iyiliğin için diyorum . Yakın bı zamanda önümde boyle bir örnek vardı diye . Yoksa banane bizene ?
(23,994 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Evet o aklı veren benim çünkü parayı evli kendi ailesini gecindirebilecek kardeşine keyfi veriyorsa engel olunması gerekir çünkü ay sonumu getiremediğinde senin yediğinden içtiğinden üstüne başına aldığında çocuğunun ihtiyaçlarından kısacak ha bu arada annesine verdiği on tlyi isteyen arkadaş kimse baya şuursuz benim eşim annesine istediği gibi para harcıyor bende çalışıyorum ve anneme aldığım verdiğim hiç bir şeyin hesabını eşime vermiyorum ama ben kazanıyorum deyip kafasına göre harcayacak kadar bağımsız değil evli olan çocuğu olan hiç bir insan senin o karışma sus otur dediğin insanlar aldıkları evi arabayı da abilerinin kardeşlerinin üzerine yapıp boşanmada karım yiyeceğine abim yesin diyor hanımefendi
(532 puan) tarafından
Neden sanki size kötü biseh demişim gibi bana saldiriyorsunuz ? Gözümün önünde yaşadığım çok yakın zamanda olan bir olaydan etkilendigim için uyarma gereğinde bulundum . En iyi koca bile yarın oburgun bişey oldu mu karısını tutmuyor kardeşim ailem ailem diyir . Çok yakınlarda bu mevzudan bir yuvanın yikilisina şahit oldum inanılmaz üzüldüm. Yani eşinde kaç yaşında adam uygun dille anlat anlamiyorsa huzurunu bozacak şeyler yapma diyorum sadece.  Hepsi bu.  Yuvaniz yıkılsın diyipte fişteklemedim yanlış anlaşılma olmasin
(23,994 puan) tarafından
Ben kimseye saldırmıyorum önce onu ifade edeyim karşılaştığınız örnek belli ki sizi kötü etkilemiş kendinizce tavsiye vermişsiniz ben de aynı şeyi yaptım ama sanki paragözmüşüm de öyle akıl veriyormuşum gibi yorumlamışsınız bende kendimce kendimi savundum ben kendi kazandığı para istediği gibi harcar diye bakamıyorum çünkü kendimde çalışıyorum ve sizin verdiğiniz örneğin tam aksini yaşadım eşim işte borcumuz harcımız var diye hep yakınırdı bende ayrımız gayrımız yok diye ona maddi destek oluyordum düğün kredisini bile çektim gelindiğinden damatlığına kuaför parasına altınlarına kadar hepsi o borçla alındı bana param yok diye ağlayan adam kardeşine ibanina para yolladım ihtiyaçlarını al diye mesaj atmış onu gördüm ki ben ise girdim aileme hiç bir şey yapamadan evlendim kazandığım her kuruşu da eşimle yuvamız için harcadım bu durum bana ders oldu ve arkadaşa ona göre tavsiye verdim bu git gerçekten 1500 TL hesabına attir değildi harcarken  bıriksin diye düşünme gözün kaldığında pahalıymış diye almaktan vazgeçme kendinden oğlundan asla ödün verme demek istemiştim ki eşin fedakarlığı olmasa o kadar kolay sağa sola para harcayamaz benimde anlatmak istediğim buydu
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Sizin durumunuz nedir önemli olan o bir şeyini eksik ediyor mu yetiyor mu
(294 puan) tarafından
Evet evli
(14,147 puan) tarafından
Garip gerçekten yani arada bir yollar da sürekli de yollanmaz ki çalışan evli barkli adam yani
(294 puan) tarafından
Kız bide eşimden daha fazla maaş alio
(14,147 puan) tarafından
İste garip bekar olur mesela abisi atar ne bileyim gerçekten ihtiyacı olur mesela atar da evli barkli çalışan ihtiyaci olmayan adama da neden para atsın bu devir zaten zor
(294 puan) tarafından
Evett işte birgün agzimi acacam onu bekliyolar
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Eşinin maaşı iyi mi ne iş yapıyor 
(294 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kız fabrikada calisio para isteyen kaynım askeri personel
(1,635 puan) tarafından
Size harciyor mu size yetiyor mu sende istediğin ne varsa al yani gözünde hiçbişeyi bırakma
0 oy
(280 puan) tarafından
Seni çok iyu anlıyorum. Ben idare ederim cocuklara her istedigini almaam eşimin babası borç yapar eşimde ona yardım eder. Sinir oluyorum kendim harcayim diyom kıyamıyorum da
(294 puan) tarafından
Aynen bende ama artık dengeler döndü yarından itibaren bende harcıyorum
0 oy
tarafından
Valla benim de kaynanam para konusunda yapışır.. o istemeden önce ben hooop şunu almam lazım bu çok acil diye diye başkasına verecek para bırakmam elinde..
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Benim eşimde aynı kız her ay babasına 1000 TL yollar kardeşleri bide anneme yolla der yıkma annem eşini al bunu al der sanki tek çocuk 12 kardeşler geçen eşimi çekip konuştum dedim. Benim rizkimi çocuğumun rızkını yedirsen gerçekten hakkım sana helal değil ben zaten anne babsina yaşlılık maaşı için gittim bagladim onlara ikis toplam 3bin küsur alıyor  eşim asaagari ücret cisiyor ben tek kiradayim hepsinin evi var yazık günah ya geçen sıkı bir konuşma yaptım 5 aydır yollamiyor yeter ya valla bizde yazık günah 
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Geri gondermiyorlarmi kardesleri parayı 
0 oy
(670 puan) tarafından
İhtiyaclari varsa göndersin tabi sizi mağdur etmiyorsa ama eğer keyfen istiyorsa bende ona karşı çıkarım... :)
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Sen parasını yemediğin için yiyen çok oluyor 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 301 göst.
13 Ocak 2025 Para & Ekonomi kategorisinde clk38 (1,522 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 94 göst.
21 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 175 göst.