0 oy
250 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,959 puan) tarafından
Talia model beğendim yeni çıkmış harikaydı ama şikayet com da kumaş potluk yaptı vs yorumlar canımı skti off gerçi her şeyde sıkıntı olablir ama insan doğru düzgün biseye para vermek istiyo aranizda alan var mı bu modeli

4 Cevaplar

0 oy
(2,764 puan) tarafından
O model nasıl olur bilmiyorum kuzum ama bende 5 sene önce İstikbal den aldım çokta sağlam kullanışlı çıktı hâlâ yeni yani ne kumaşına bir şey oldu ne bı tarafına şans a galiba 
(4,959 puan) tarafından
Sağol canım haklısın, senin koltuk kumaşları ne canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız iphonenin son çıkan telefonuna. Bak ona da mutlaka olumsuz yorum yapılmıştır. Olur yani herşey de olumlu olumsuz yorum gorurusunuz beğendiysen yapıştır al 
(4,959 puan) tarafından
Yeminle aklım kaldı okadar guzelkiiiiiii
tarafından
Vay anasını benim de oturma odama yeni koltuk lazım ama 4 aylık oğlum var oğlan büyüsün öyle alayım dedim  iyice bu L koltuğunun içine etsin öyle :)))
(4,959 puan) tarafından
Bnde l kullaniorm canım salonum da büyük ve biri gelince misafir l çok zor oluo o yüzden adam akıllı bişi almam lazm cnku yüzde 4o zam gelcekmis her mobilyaya
tarafından
Eyvah eyvah evlenenein Allah yardımcısı olsun
(4,959 puan) tarafından
Aynen vallahi bakıyorum biseye benzetemiorm 3o 4o bin TL bide bunun yemek odası vs vad
0 oy
(1,154 puan) tarafından

Her üründe mutlaka olumsuz yorum vardır. Bence içine sindiyse kaçırma. Düşün ben o kadar mağaza gezdim sadece gördüğüme aşık olurum o hisse güvenip 1 saat içinde birini gördüğüm gibi vuruldum ve aldım. Beğendiysen al :)

(4,959 puan) tarafından
Onu gördüm başka birini gözüm görmedi o derece ve istikbal karşı ön yargım vardı baya kırıldı
(1,154 puan) tarafından
Al kaçırma o zaman :D
(4,959 puan) tarafından
İnşallah canım ya

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 109 göst.
7 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Fatmazehraumit (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.
29 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatmazehraumit (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 193 göst.
23 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Mavissss93 (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 127 göst.
16 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kenanveannesi (454 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,565 soru

24,100,438 cevap

332,387 kullanıcı

...