0 oy
463 göst.
Diğer kategorisinde (34 puan) tarafından
Çalışan anneler dogum dan sonra evde oturmaya nasıl alıştınız. Bir bana mı zor gelıyor. Butun gun evde bebekle oturmak. Nefesim daralıyor artık. 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Ben bekarken çok gezerdjm şimdi evliyim inan ki çok zorluk çekiyorjm , bosuna bekarlık Sultanlik demiyorlar

(34 puan) tarafından
Ben evliykende cok gezdim 5 yıl hem esinle hem kendim tek. Şimdi eve baglamak cok yordu beni
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben pek alışamadım 
(34 puan) tarafından
Nekadarlık bebeğin
tarafından
6 aylik olduk. Basliycam artik insallah
(34 puan) tarafından
Bakıcı mı aileden birimi bakcak. Ben bakıcı ya bırakcam nasıl olacak bılmıyorum
tarafından
Komsum bakiyor canim daha once basladim ise 1 ay calisip okul nedeniylr ayrilmak zorunda kaldim
0 oy
(7,931 puan) tarafından
4 aydır evdeyim. Doğumdan önce 12 yıl çalışma hayatım vardı. Özel sektörde sekreterdim. ALIŞILMIYOR alışamadım. Duvarlar üstüme üstüme geliyor. Kendimi mahkum gibi hissediyorum. 
(7,931 puan) tarafından
2bucuk 3 yaşına gelince kreşe verip iş hayatına dönmek istiyorum. Şuan bakacak kimsem yok. Annem vardı 5 aylık hamileyken vefat etti
(34 puan) tarafından
Yaaa basın saolsun canım. Mekanı cennet olsun. Bakıcı bulabilirsen daha erknde baslanabilir
(7,931 puan) tarafından
Sağolasın. Burası küçük Bi ilçe 1000tl 1500 TL veriyorlarözel sektörde  Bi o kadar bakıcı istiyor zaten memur alımına başvurdum sonuç bekliyorum bakalım.
(34 puan) tarafından
gönlünden geçen naip olur umarım canım
(7,931 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım amin
0 oy
(10,041 puan) tarafından

Hiç alışamadım 16 yaşımdan belli çalışan ben 26 yaşında anne oldum evde kafayı yiyorum, tv izlemeyi sevmem eğitici programlar dışında kitap okuyamıyorum kızım sağolsun :(

0 oy
tarafından
Bebegim 2 aylik olunca baslamak zorundayim keske biraz daha kalabilseydim keske keske keskeee
(46 puan) tarafından
Bende öğretmenim eviniz yakınsa bence sorun yok çok şanslısınız. Benim okulum 2 saat uzaklikta mecbur izne ayrılacağım maddi durum elvermesede
(34 puan) tarafından
Aynen benımde okulum 2 saat mesafede. Oyuzden baslayamıyorum. Sabah bır cıkcam 6da aksam 5e kadar cok uzun
(46 puan) tarafından
Bende benim gibi var midir diyodum hic görevlendirme falan da olmadı mi
(34 puan) tarafından
Cocuk yokken oldu da şimdi zor. koyde tek öğretmenim birde
(46 puan) tarafından
Kolay gelsin vala zor. Ben bekarken tek öğretmenli okulda çalışmıştım
0 oy
(2,696 puan) tarafından

Ilk zamnlar cok iyiydi ama havalar isindi subat snrasi ..

Sklmya basladm esim gelir glmez brni gezfr sehir icnde 1 2 tur stioduk markeye gdioduk nasil iyi gliordu smdi hem ise gtmek istyorm hmde gtmemk

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 249 göst.
0 oy
20 cevap 470 göst.
31 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,121 göst.
18 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 1,667 göst.
16 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (3,359 puan) tarafından soruldu