0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oraya tayin durumumuz var hangi semti güzel

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Niye kimse yok
-Reklam-
0 oy
(491 puan) tarafından
Orda görev yaptım ilçe mı dusunuyorsunuz merkez mi
tarafından
Merkez düşünüyoruz ama eşimin görev yeri neresi çıkar bilmiyoruz neresi çikarsa çıksın merkez düşünüyoruz çünkü ilceler çok yordu bizi
0 oy
(634 puan) tarafından
Yeni taşındık Eskişehirden geldik 4 ay oldu geleli. Uydukent tarafı var memur kesim hep burda oturuyor diğer mahallelerini ben sevemedim yapılaşma çok eski gerçi bu mahalleyi de sevdiğim söylenemez Eskişehir e kıyasla epey küçük ve gelişmemiş bir yer Afyon. Gelme durumunuz varsa uydukent öneririm Selçuklu mahallesi olarak geçiyor.
(634 puan) tarafından
Canım yazın da aynıydı ya temmuz sonu geldik biz buraya. Öyle gezilecek görülecek turistik bir yer değil. En basitinden Eskişehirin her Mahallesi'nde bir kaç semt hariç bebek arabasıyla rahatça gezerim engelli rampası caddeler kaldırımlar bakımlıdır. Burda bir çıkıyorum super Mario oynar gibi zıplaya zıplaya gezdiriyorum çocuğu:D kaldırımlar bile bakımsız. Öyle kafe restoran yok pek. Zaten çok büyük beklenti ile gelmemiştim Eskişehir büyükşehir burası il sonuçta ama yinede beklentimin de çok altında kaldı burası. Ekmek parası napalim aileler Eskişehirde bizde tatil günlerinde gezmeye Eskişehir e gidip geliyoruz burada gidecek pek bir yer yok çünkü sıkılıyoruz
tarafından
Bende mareşal diye duydum bu migrosun oraalar felan uydukent guzelde sanki çok canli değil mareşal dahacanlı geldi bana
(634 puan) tarafından
Afyon'un hiç Bir yeri canlı değil :D uydukent diyorum ben pişman olmazsın. Geçen Afyon'un kendi yerlisi ile bir sohbetim oldu doğma büyüme burali kız ben uydukent dışında başka bir yerde oturamam burda zaten bir kere Uydukentte oturan da Afyon'da başka yerde oturmaz dedi. Şimdi anlatmakla olmaz ama nasip olursa tayininiz çıkarsa sen bir gel buraya arabayla hem o mareşal tarafını hem uydukent tarafını gezin ne demek istediğimi anlarsın
(491 puan) tarafından
Afyon'un heryeri birbirine çok yakın çocuk büyütmek için bulunmaz bı yer bence heryer çok yakın trafik yok. Örnekevler Mahallesi'nde oturduk 3 yıl genelde öğretmen arkadaşlar da hep aynı mevkide oturuyorduk. Ben çok memnundum AVM ayağımın dibinde çarşı desen öyle tabiat gölü çok yakın doğal alan isterseniz 15 dk da gidiyorsunuz. Şuan Ankara'ya çıktı tayinimiz sincandayiz. Çok kalabalık doğal alan yok çocuğu toprağa bastıracak oyun oynatacak , üzerine trafik bı yere gidecek olsan bı saat önceden hazırlan. Ben şahsen ankaraliyim ama seviyordum afyonu
(634 puan) tarafından
Fatma1112 neler yapardınız bu 3 yıl içinde Afyon'da nerelere gidiyordunuz.? Hani bilmediğimiz yerler var daha bizde çok yeniyiz yapılacak bişey varsa gidelim bizde boş zamanda. Çarşı da çok bir esprisi yok adım başı sucukcu var sadece isimde düşmez zaten :) Park Afyon'a ve afium avmye gidiyoruz sadece. Birde evin yakınında Hıdırlık tepesi var oraya çıkarken bir piknik alanı var orası da hava güzel olduğunda değerlendirilebilir. Onun dışında heryerde kocaman köpekler var sürü halinde gezen kızımı böyle kapının önüne indireyim oynasın denilecek bir ortamı yok. Çarşıda gezerken görüyorum gençleri falan bir tuhaf tipler. Benim kızım 7 aylık o okul çağına gelene kadar idare ederim burda ama eşime de söyledim bu şehirde okula gitmesini ve büyümesini istemiyorum. Ne bileyim ya biz Eskişehirdeki ortama aliskiniz belki ondan yadirgiyorum bu kadar belki o kadar da kötü bir yer değildir burası ama Eskişehir çok güzel. Bende istiyorum bir yerler kesfedelim çıkalım gezelim biraz içim ısınsın buraya da diye varsa tavsiyeniz bilmek isterim

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 105 göst.
+1 oy
0 cevap 51 göst.

Kategoriler

1,468,065 soru

24,053,223 cevap

329,788 kullanıcı

...