0 oy
185 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (365 puan) tarafından
Kızlar 2 aydır maf oldum salgın desen böyle salgın mi olur 3 gün iyiyim 4 gün sadece hapşırık göz yaşarması geniz yanması yaşıyorum az önce kızımı bol yeşillikli bir parka götürdüm hava da öyle güzel diki maaf oldum hapsiriktan ne ishal ne kusma yok sadece hapşırık göz yaşarması geniz yanması çok kötü yaptı beni alerjik rinit böyle mi olur hangi bölüm bakar var mı başına gelen :(

5 Cevaplar

0 oy
(14,147 puan) tarafından
Ben de üç yaşındaki ogluma yaptırmak istyrum yorumlara bakayım babasinin da onun da gözlerinde alerji var onu biliyoruz da beş dakika sonra bakıyorsun hapsuruyorlar eşimin burnu akar meselw oğlumun da yatınca tıkanır onun da var bir şeyler belli
(365 puan) tarafından
Benimde öyle canım maaf etti beni
(14,147 puan) tarafından
Evet eşim de çok kötü oluyor hapsurmaktan burun akintisindan baksan hasta gibi aynı ama bu ikisinden başka bir şey yok gözlerini kasirlar bir de
-Reklam-
0 oy
tarafından
Alerji doktoruna gitmen lazım benim alerjim var maalesef bebeğime de geçmiş ve 11 aylık çok sık hastalanıyor 
(365 puan) tarafından
Bulaşıcı değildir demi genetik mi
tarafından
Genetik maalesef
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Bende alerjik rinit var yıllardır ilaç kullanıyorum. Birçok şeyden kaynaklanıyor beni özellikle ev tozu maytlar yeşillik polen hepsi tetikliyor 
(365 puan) tarafından
Ay sorma ya bende de ev tozuna karşı heralde maf oldum kaç gündür
(1,025 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım çoookk berbat bişey
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Canım alerjık rinit 15 senedir cekıyorum ben alerjık burun etlerım var bı de amelıyat olucam o derece bunun ıcın mumkunse alerjı ımnuolojıye git direkt gidemiyosan gögüs hastalıkları ya da kbb de olabilir antıhıstaminik ilaç alman gerekebilir
(365 puan) tarafından
Yaaa tamam kuzum öyle yapıyım çok sağol
0 oy
tarafından
alerji testi yaptir.. cnm
(365 puan) tarafından
Tamam kuzum sağol

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 148 göst.
0 oy
8 cevap 312 göst.
24 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZelihaAytac (638 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 198 göst.
20 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZelihaAytac (638 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 253 göst.

Kategoriler

1,468,386 soru

24,057,490 cevap

329,968 kullanıcı

...