0 oy
74 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (264 puan) tarafından

Asla hircin bi cocuk olmadi bugune kadar bi kac gundur ciglik atiyo atarak agliyo kendini yerden yere atiyor 2 yasinda hic yapmadigi seyleri yapiyo uyku duzeni asla yok bisey istiyo ama ne istedigini soylemedigi icin anlatamadigi icin kriz gecirwewk agliyor 8 aylik hamileyim nasil basa cikicami bilmiuorum acaba anliyor mu hep onunla oyunlar oynardim artik cok egilip kalkamiyorum oynayamiyorum ona bile ciglik atarak agliyo uykusundan aglayarak kalkiyo ne yapicami sasirdim yurt disinda yasiyoruz yalniziz ustelik 

Kaynak: https://bebek.annelertoplandik.com/2824737/kizimin-hircinligi-yadimci-olurmusnz

1 cevap

0 oy
(3,554 puan) tarafından
Yalnızlığının vermiş olduğu isyan da olabilir yurtdışında olmanın nimetlerinden faydalanın oyunevine çocuk sporu vs gidebilirsiniz 

Evet cocuklar bu dönemde hayatın merkezinde kendini goruyo sabır ve şefkat le yakalsacagiz göz teması sık sık kullanarak iletsim halinde olmaya çalışacağız ağlama krizlerinde genelde duymuyormuscasina elden çıkıyorlar inanın duymamazlıktan gelmek işleri daha çok rayından çıkarıyor yanında olduğunuzu hissetirmek gerekiyor temasa izin veriyorsa o anda sarılmak sakinleştirmek lazım ama yok temas a kapatiyosa kendini aakinlesmesi için sevdiği bir oyuncak yada oyun hamuru bak bunu minciklayarak sakinleselim sinirlisin şuanda deyip anda kalmaktan başka çare yok 
(264 puan) tarafından
Tesekkur ederim oncelikle Evet evimize gidip gelen yok disariyada cikamiyoruz soguk parka goturemiyorum avmler uzakta araba kullanmaiyorum zaten o yuzden hep evdeyiz bunaldim artik haftada bi gun belki cikiyoruz o da yetmiyo cocuyuma
(3,554 puan) tarafından
Cnm yaşadığın yere yakın oyunevi vs vardır instadan araştır ebevyn eslikli oyun grupları candır tr de de kimse kimseyi kabul etmiyor kışın haftada iki gün oyunevine götürmeyi düşünüyorum
Günlük hava soğukta olsa market vs kısa süreli yürüyuse çıkın bence valla üzülüyorum çocuklara çocukluklarını yaşayacakları akran yok tr de de olsa kimse kimseyi istemiyor
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 170 göst.
20 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mina&19 (289 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
11 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gamzelim (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 140 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Seri (4,403 puan) tarafından soruldu
0 oy