0 oy
469 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

İki senedir kilo vermek için chia tohumu kullanıyorum denemediğim şeyi asla tavsiye etmem ve sonuç iştahınızı kesiyor göbeğinizi eritiyor sağlık bakanlığı tarafından onaylanmış ve yayla markasına ait ürünü kullandım. 

Günde bir yemek kaşığı bir bardak suya koydum 5 dakika şişmesi için bekledim sonra içtim inanılmaz etkisini gördüm ama bir yemek kaşıgından fazlası zarar herşeyin ölçüsünden fazlası zarardır zaten. 

Kısa bilgi geçiyorum okumak isterseniz diye buyurun

Chia tohumu diyeti nedir: Chia tohumu zayıflatır mı, yağ yakar mı?

1200w" alt="image">

Chia tohumu diyeti, yaptığı diyet boyunca açlık yaşayanlar, doymadığını düşünüp diyeti bozanlar için ideal bir beslenme şekli. Zira chia tohumu içinde bulunan triptofan aminoasit tokluk süresini uzatarak acıkmanızı engelliyor, gece geç saatlerde gelen o karşı konulmaz açlık krizlerine karşı sizi koruyor. Buna ek olarak bitkisel protein içerdiği için kilo verirken kas kaybını önlüyor, yağ yakmayı destekliyor ve kişinin sağlıklı kilo vermesine yardımcı oluyor.

Gluten içermemesi sebebiyle gluten intoleransı yaşayanlar ve çölyak hastalarının da rahatlıkla tüketebileceği chia tohumu bağırsaklardan toksinleri atarak bir nevi bağırsak detoksu da yaptığı için fazla kilolarından kurtulmak isteyenlerin denemesi gereken bir diyetin ana kahramanı oluyor.

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Diyete başlarsam denerim 
tarafından
Evet yemek yeme istediğini ortadan kaldırıyor sadece doyduğun kadar yiyorsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
bende kullandim.hamile kalinca bıraktım evet tok tutuyor abur cuburu kesiyosun
tarafından
Kesinlikle katılıyorum sana
0 oy
(1,615 puan) tarafından

• Gerçekten çok mu etkili mesela kaç kiloydu kaç kilo verdim şimdi kaç kilosun ne sordum bee :D hee bide hemoroid olan birisi kullana bilir mı sorun olur mu 
tarafından
Hemoroid bendede var canım ben emzirirken kullandım mesela 69 kilodan 60 düştüğüm oldu ama bir iki ay içerisinde ☺️
(1,615 puan) tarafından
Doğumdan sonra yapayım bari nasıl yapıyoruz  xanım
tarafından
Canım 1 bardak suya 1 yemek kaşıgo koy 5 6 dakika bekle şişiyor o sonra iç göreceksin migden de yer kaplıyor ve yemek yemek istemiyorsun :D
(1,615 puan) tarafından
Sabah aç karınla mı falan mı
tarafından
Evet sabah aç karnına canım yogurda da karıştırıyor yeniyor bilgin olsun
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Süte zararı var mı acaba 
tarafından
Süt yapıyor diye duydum bu çok dogal bir bitki memleketi arjantin canım tarlalardan geliyor yogurda karıştırıp ta yiyebiliyorsun ❤️
0 oy
tarafından
Serçelerim misin sen?  
(7,483 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
:DDD atlamasam olmazdi:)
tarafından
Kim kızz:::::::::::
(7,483 puan) tarafından
Yanlis yazmisim kiz kendimi kastetmiştim duzelttim şimdik  :DD
tarafından
Hahaaa aklımdan geçmedi değil hani :)
tarafından
Evet bugün belirttim bir postumda ama maalesef silindi postum.
0 oy
(1,172 puan) tarafından
Bende kullandım canım yoğurda bir yemek kaşığı koyup tuketiyordum açlığı çok güzel bastırıyor
tarafından
Evet canım ama ben yogurt la pek yiyemedim  :D
0 oy
(552 puan) tarafından
Emzirirken kullanılir mi acaba 
tarafından
Ben araştırdım kullanılıyor sütte yapıyor ama sen yinede bir sağlıkçı ya danış olur mu canım
(552 puan) tarafından
Tamam canım sorarım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 166 göst.
0 oy
6 cevap 324 göst.
0 oy
5 cevap 300 göst.
10 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ben geldm (2,233 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 141 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,529 soru

24,184,912 cevap

336,554 kullanıcı

...