0 oy
125 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,299 puan) tarafından
Kızlar adet kanamam 13 gün oldu halen durmadı acaba hap kullanıyorum ondam mi bilmiyorm ilk kez kullanıyorum sancım da var ?? Bu durumu yaşayan oldu mu 

2 Cevaplar

0 oy
(2,299 puan) tarafından
Post yukarı 
-Reklam-
0 oy
(654 puan) tarafından
Hangi haptan kullanıyor sunuz 
(654 puan) tarafından
Bencede bu şakaya gelecek yada beklenecek Bir durum değil Allah korusun Rabb'im kimseyi avret mealinden sinamasin çok zor acil şifalar diliyorum
(2,299 puan) tarafından
Allah razı olsun canm netten baktım biraz korktum
(654 puan) tarafından
Ben nette yazan şeylere pek inanmıyorum aşırı abartı ve insanlari şüpheye düşürecek bilgileri barındırıyor ayrıca bende önceden nete güvenirdim oğlum dis sancısı çekerken calgel diye rahatlatıcı Bir jel vardı hakkında okadar saçma ve korkutucu şeyler vardı ki nette sağlık ocağına götürdüm doktor direk calgel jel yazdı hocam başka birşey yazamaz misiniz böyle böyle bu jel dedim nereden biliyorsun bunları dedi araştırdım netten öğrendiğim kadarıyla dedim azarladı beni senin o netten aldığın bilgilerle uzaktan yakından alakası yok biliyormuşun bu jel nette yazan Gibi korkutucu birşey değil tamamen bitkisel şimdi bana mı yoksa netemi dedi öğünden sonra nete gözümü de kulağımı da kapattım
(2,299 puan) tarafından
Haklisin canım bende hep nete bakarım bo daha bakmam ya.basim ağrıyor du baktım bi ara tümör yazıyordu  bir hafta yatamadım halbuki uykusuz lıktan olmuş..insan korkuyor bazen
(654 puan) tarafından
En kesin ve net bilgiyi hekimlerimiz verecektir yani oyuzden net boş bence

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 147 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Elfu (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 285 göst.
12 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deryaaa (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 123 göst.
5 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Gll01 (77 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,472 soru

24,139,887 cevap

334,448 kullanıcı

...