0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (770 puan) tarafından
tarafından kapalı
Fitil kullanıyorum mixovil diye bişey normal fitilden biraz daha büyük ve biraz zor giriyor acaba gusul gerektirirmi elimle iyice ittiriyorum mecburen her akşam yatmadan önce kullanmam gerekiyor 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(9,610 puan) tarafından
Gerektirmez canım 
(770 puan) tarafından
Tamam canim sagol elinle iyice ittirsen bile gerektirmez demi yani baya sokmuyosun ama yinede azcikda olsa elinle ittiriyosun fitili o yuzden bilemedim gerektirirmi gerektirmez mi diye googlede aklimi karistirdi acikcasi sorum icin kusura bakmayn lutfen
(9,610 puan) tarafından
Estagfirullah canım olur mu öyle şey sağlık sonuçta ama şu durumdan gerektirmez,cok afedersin ondan zevk almadigin icin senden bise gelmediği icin gusül gerektirmez
(770 puan) tarafından
Tamam canim sagol:))
-Reklam-
0 oy
(26,620 puan) tarafından

İlaçtamı gusül gerektirir :angel:

(770 puan) tarafından
Sonuçta elinle ittirip  vajinaya koyuyosun ya canım nebiliyim yinede sorayim dedim googlede baktm bazi kaynaklar gerektirir bazilari ise gerektirmez diyor
(26,620 puan) tarafından
Yanlış anlama bilmiyorum diye sordum bende
(770 puan) tarafından
Bilenler cikar canim yazarlar
(26,620 puan) tarafından
Bekleyelm bende kullanıyorum ama adet oldum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 78 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Eminekarakas (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 167 göst.
16 Aralık 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 233 göst.
6 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,734 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 297 göst.
7 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Salamlar (23 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,073 soru

24,119,860 cevap

333,416 kullanıcı

...