0 oy
1,495 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,754 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizlar hangi marka kullaniyorsunuz lelekeleri kapaticak etkisi olan fondoton olsun ama ben flormam kullaniyorum bu yuzu kapata bilcek sey olsun bari

image

image

29 Cevaplar

0 oy
(15,541 puan) tarafından
Canım bence bir cildiyeye gitmelisin benim de böyleydi yüzüm cildiyeye gittim 3 ayda geçti hepsi ilaç kullandım. Şuan bakıyorum eski resimlerime diyorum keşke zamanımda gitseydim diye.

Az birşey BB Krem yada CC krem kullanıyorum hemen pürüzsüz oluyor
(1,754 puan) tarafından
Cok tsk ederim canim adet gecikmesi yasiyorun ondan bu halde dusdu yuzum:((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dior 

Kapatıcığılına göre sen tercih yap 
(1,754 puan) tarafından
Cok tsk canim
0 oy
tarafından
Fondaten zamanla cildi bozuyor Farmasi CC dene tavsiye ederim.bu arada mutfağın da çok güzelmiş :)
(1,754 puan) tarafından
Cok sagol canim benim;)
0 oy
(53 puan) tarafından
Estee lauder double wear kullanıyorum canım yoğun yapısı var asla ağırlık yapmıyor kapatıcı olarak da mac pro longwear öneririm. Ben bin de bir kullanıyorum ama ikisi de çok iyi 
(1,754 puan) tarafından
Cok tsk ederim deniycem canim;)
0 oy
tarafından

Bu canım ....

image

(1,754 puan) tarafından
Cok sagol  canim;)
0 oy
tarafından

Canım önce cildindeki yaralar izler için bunu kullan aşırı iyi arkadaki topuyla masaj yapacaksın küçük bir tüp pahalı ama sezeryan yeri için ve tüm yara leke için kullanılıyor fondöten olarak eczane ürünlerini dene 300 tl falan ama ise yarıyor ve cildin yipranmaz

image

(1,754 puan) tarafından
Insallah ise yarar yaa deniycem cok tsk ederim
tarafından
Yarar kuzum kullan anlicKsin❤
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Bence bu cildiniz için doktora gidin birşey kullanmadan önce ilaç kullanmanız gerek 
0 oy
(3,676 puan) tarafından

Ben nyx öneririm damlalı olan su gibi duruyor ama kapaticiligina inanamazsın biraz pahalı bi marka  ama cok uzun gider  ekledim resiminu de 

image

(1,754 puan) tarafından
Cok tsk canim:)
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Cling  lancome esteler lauder birde göz altı için mac var bunları kullanıyorum ben şuan en çok lancome 'yu seviyorum cling çok kalın bi yapısı var ama sivilce izlerin için sana çok iyi gelebilir clinki dene derim.. 
(1,754 puan) tarafından
Tamam deniycem cok tsk;)

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 891 göst.
20 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Babe (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 326 göst.
10 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ben (352 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,989 soru

24,066,455 cevap