0 oy
162 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,103 puan) tarafından
Kizlar gunaydin siz bebislere suruplari dolaptan cikarir cikarmaz mi veriyosunuz cok soguk oluyo ya hastaligi iyilessin diye iciriyoz daha da hastalanmasinlar 

8 Cevaplar

0 oy
(592 puan) tarafından
Ben dolaba koymuyorum canım gün ışığı almayan serin ve kuru yerde tutuyorum hıc dolaba koymadım sağlık ocağındaki ebemiz koymana gerek yok dedi hıc tercih etmedim 
(13,439 puan) tarafından
Antibiyotiklerde oyle yaziyo ama canim
(1,103 puan) tarafından
Evet dolapta muhafaza edin diyo verirken kafama takiliyo hep benimde asiri soguk oluyo cikarip bi olcek bekletsem cay tabaginda bu sefer bakteri falan uretir diye korkuyorum
(592 puan) tarafından
Aaa ben şuruplarida koymuyorum hıc antibiyotik kullanmadım bilmiyorum o yüzden canım bundan sonra koyarım şurup alınca
(1,103 puan) tarafından
Koy bence ilac olunca insan korkuyo bozulur diye
-Reklam-
0 oy
(13,439 puan) tarafından
Ben hep oyle verdim valla sonucta dedim 1 sise icmiyo 1 olcek. Yani disari cikarip isitip tekrar dolaba koymak mantiksiz geliyo bana. Ama dogrusu nedir bilmiyrm
(1,103 puan) tarafından
Bilemedim ki asiri soguk oluyo
(13,439 puan) tarafından
Valla 27 aylik hep oyle verdim
(1,103 puan) tarafından
Anladim canim tesekkurler
0 oy
(313 puan) tarafından
Buzdolabına surup koymadım hiç şimdiye kadar. Koymuş olsaydım çıkarır çıkarmaz vermezdim biraz bekletirdim.
(1,103 puan) tarafından
Dolapta saklayiniz diyo canim ben korkuyor bozulur diye kalorifer yaniyo sicak oluyo ev
(313 puan) tarafından
Recetesinde buzdolabında saklayın yazıyorsa koyulur tabi benim evdeki suruplarda yazmadığı için koymadım.
(1,103 puan) tarafından
İlac ya insan korkuyo bence koy
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Şırıngaya çekip biraz bekletip veriyorum 
(1,103 puan) tarafından
Bende bekletiyim biraz canim tesekkurler
0 oy
tarafından
Yarım saat önce çıkarıp ılıdıkdan sonra veriyorum 
(1,103 puan) tarafından
Tesekkurler bende oyle yaapyim
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Kaşigina koyuyorum bekletiyorum 
(14,147 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun bizim de aileler yok benim birtane daha oğlum var üç yaşında zor benimki yuruyo ama yürüdükçe daha zorlaştı çok yaramaz çünkü .abimizin karıştırma huyu yoktu bu çok çok fena her yere yetiyor abimiz de o hareketlenince fena oldu tepesinden inmiyor soz dinlemek yok yoruyorlar☺️
(1,103 puan) tarafından
Baya yuruyo mu canim tutunmadan bizimki cok gec kaldi ya bende dusunup duruyorum bu konuyu emekleyemiyo bile daha
(14,147 puan) tarafından
Yuruyo evet on on buçukta yürüdü tamamen dolap karistiriyo çok fena .hepsi farklı oluyor ya abimiz mesela emeklemiyordu heralde eneklemeden yurucek dedik 11.ayda emekledi 13 de yürüdü
(14,147 puan) tarafından
Bir de birden oluyor stres yapma büyük oğlum 13 de Yürüdü ya babası bakkala gitmistino günü hiç unutmayız döndüğünde yürüyordu şok olmustu birden bir bakiyorsun yürüyorlar koltuklara kalkiuo mu
(1,103 puan) tarafından
Yok canim ben tutturuyorum ondan da skliyo hemen daha gucsuz ayaklari heralde
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Canım şurub hap hicbir ilac dolaba konulmaz dışarıda tut sıcak olmucak bir ortamda tut birde dolaptan cıktıgı gibi verilmez 
(1,103 puan) tarafından
Dolapta saklayin yaziyo nasil koyulmaz :)
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Ben 1st oldu çıkaralı birşeyler yedirip vericem hastaysa hep önce çıkarır koymam

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 124 göst.
8 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevah (1,864 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 291 göst.
29 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde İkra (156 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 121 göst.
8 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (575 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 186 göst.
27 Temmuz 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mutluanne_ (545 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,030 soru

24,106,072 cevap

332,700 kullanıcı

...