0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
4 aylık kızım var. Doğduğundan beri emmiyor. İlk sapdıö verdim 1 ay sonra sütüm kesildi. Bugün kızımı kucağımda gezdiriyordum. Omzumu emmeye başladı. Baktım bayağı emiyor dümdüz yeri. Benim de göğsümün ucu yok bu arada. Hemen tutup göğsümü verdim biraz emdi. Bıraktı emdi bıraktı. Tabi o ara aç olduğu için daha uğraşmadım. Bir umut bağladım ona. Emmeyecek biliyorum ama yine deneyeceğim. Bu saatten sonra sütüm gelir mi? 

6 Cevaplar

0 oy
(1,412 puan) tarafından
Bende merak ediyorum bu konuyu
(4,232 puan) tarafından
Emzirin süt yapan besinler yiyin mesela kadınlar sütten kesiyor 6 ay 1 sene sonra bile memeyi sıkınca sütü gelen oluyor siz önce meme teklif edin sonra mamasını verin her öğün de bunu yapın üstelik bebek emdikçe süt artar uyarılma çok önemli ve psikolojik olarak da bebeğiniz emdikçe sütünüzün geldiğine inanın :)
-Reklam-
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Gelir bence emzor biraktirma canim babannem hep bos memenin derisini emse sagliklidir dermis bebcede ole ver emsin emdikce cogalir bnce
tarafından
İnşallah yaa çok istiyorum ben de
0 oy
(5,314 puan) tarafından
bu ayin 21 inde 25 aylik olacak toplasan bir ay emdi hala sutum var ama emmiyor agladikca gelir 4 5 ay once merak ettim sagdim toplamda 170ml sut geldi ama sipa icmiyor 
tarafından
Maşallah yaa bende hiç yok... Hep şu milletin yüzünden:(
(5,314 puan) tarafından
millet hep konusur salla
0 oy
(2,986 puan) tarafından
Gelebilir süt kanalları uyarılıyor emdikçe 

3 gün deneyip sora cogalbilcegini okumuştum.
tarafından
Ay inşallah emer de ben de rahat ederim ya
(2,986 puan) tarafından
Benm prolaktinin süt hormonum yukseliyor mesela hamile de değilim çocuğum olsa emse çoğalır sanırım :dd
tarafından
Kız keşke bende de olsa. Ama yokkk:))
(2,986 puan) tarafından
Olsun olursa olur olmazsa olmaz sağlık olsun dene bence
0 oy
(6,288 puan) tarafından
Vallahi canım Olabilir de olmayabilir de sen yine de umudunu kaybetme veremsin emdikçe süt kanallarını uyaracaktır zaten ve işe yarar Bu arada sen de yine süt yapacak şeyler tüketirsin Umarım yerine gelir inşallah
tarafından
İnşallah yaa çok istiyorum içimde ukte kaldı resmen
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Aklima geldi bak bizim burda bir nene var o 50 yaşındaymış menopozdaymis ablasının işi varmış bir iki aylığına buna vermiş bebeğini bebek de bunun avunmak için boş memesini emer durdurmuş sonra bu kadından süt gelmiş sonra adet olmuş nir bakmış hamile doktorlar demiş ki süt gelmedi hormonları uyardı yumurtalıkların çalıştı demem o ki gelir emerse de çoğalır canım inşallah 
tarafından
Ayy hadi inşallah yaa. Allah razı olsun
(1,635 puan) tarafından
Bak karanlık bir odaya geç soyun bebeğini de siyntenbtene temasının olması lazim bu şekilde zorlamadan memeni ver arka fonda müzik de olabilir hafif doktorum demişti

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 69 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (3,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
20 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,553 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 327 göst.
30 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lavinya01 (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 443 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde Annebebek34 (1,018 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,556 soru

24,073,855 cevap

330,821 kullanıcı

...