0 oy
392 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Öğretmenler günü için ne hediye alcaksiniz kızlar kızım 1.sinifa gidiyor evde hiç kullanmadığım aker eşarp var acaba hediye olarak onu mu gondersem

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Toplu olarak bir şey alınmadıysa gönderebilirsiniz tabi güzel olur.
tarafından
Bunu siz gördünüz mü bu sekilde konuştuğunu? Kırıcı davranmış evet keske o sekilde yaklasmasaymis.
tarafından
Kızım anlattı. Az daha aglicaktim dedi, bu bana yetti.kizim yalan söylemez söylese bile anlarım gözlerini kaçırır ama o gün böyle değildi
tarafından
Yalan söylememiştir mutlaka onu düşünmedim canim öğretmeni kırıcı olmak istememiştir belki kizin yanlis anlamıştır
tarafından
Hayır dediniz ya ordamiydiniz diye ondan dedim bende
tarafından
Anladim insallah bir daha böyle bir şey yasanmaz
-Reklam-
0 oy
tarafından

Çok şükür alındı bitti mutfak robotu aldık sınıfça iki yardımsı öğretmenede 2 kupa bardak alındı 

Eşarp da olur güzel fikir :)
0 oy
tarafından
Kedi maması alıp paketleyeceğiz üzerinede öğretmeniz için güzel bir yazı yazıp mahallede gezip kedilere dağıtacağız, video çekip öğretmenimize göndereceğiz. Bir tanede fidan dikip e postadan fotoğrafını atacağız. Pahalıdan ziyade anlamlı ve yararılı olan hediyeler düşündüm, çpkta eminimki bundan büyük mutluluk duyacaktır :) 
tarafından
Ayy çok güzel düşünmüşsünüz canim super fikir
tarafından
Teşekkür ederim canım, hayvanları çok seviyor öğretmenimiz. 1.sınıftada sınıfça löseve bağış yapmıştık :)
tarafından
Hahaha sizin izinizden gidiyoruz biz de bu sene löseve bağış yaptık
0 oy
(15,287 puan) tarafından
Ben bir öğretmen olarak karşıyım canım hediyeye bir mektup yazsın öğretmenine kutlayıp yanağından öpsün dünyaya bedel zaten. Bu işin hediye ile ilgisi olamaz, olmamalı 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Öğretmen olarak hediyeye karşıyım ama malesef her sene geliyor, neyse ki bu yıl evdeyim,sağolsun lar düşünmeleri yeter ama cocuklar dan gelen bir resim bir mektup bile yetiyor. Yıllardır sakladıklarım var mesela anı hatıra, maddi değeri olan hediyeler gün geliyor anlamı kalmıyor. Çocuklar açısından da hediye vermek mecburiymiş gibi algı oluşuyor
0 oy
(3,556 puan) tarafından
Emin ol biz öğretmenlere "Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun" sözü yeterli ama yine de alalım diyorsan bir çiçek düşünebilirsiniz canım 
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Tek almadım sınıf para topladı 

Korkmaz mia çay kahve makinesi

Orkide 

Pasta yapıldı 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 441 göst.
0 oy
20 cevap 492 göst.
30 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gokce09 (388 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 89 göst.
10 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zisan (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,449 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,306 soru

24,181,569 cevap

336,344 kullanıcı

...