0 oy
1,099 göst.
Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından

Arkadaşlar merhaba, ben okul - iş derken ev işlerinden yemeklerden hamur işlerinden falan baya geri kalmışım. Öyle böyle değil baya beceriksizim :) siz ne durumdasınız, hepiniz hamarat mısınız?? 

44 Cevaplar

0 oy
(891 puan) tarafından
Çalışan insan hamur işi yapmak mecburiyetinde değil.Kendini kimseye beğendirmek mecburiyetinde de değilsin çünkü özgüvenin var çalışan kadınsın : ) .Ben her akşam işten eve geldiğimde bir çeşit yemek ve yanına pilav yaparım yeter onu da kim yapamasınki : )
(48 puan) tarafından
Ya öyle de insan bazen değişiklik istiyor. Ne bilim çeşit çeşit yemek olsun mesela masada :)
(891 puan) tarafından
Anlıyorum cnm cok yemekte zararlı midenin 3te 1 boş kalması lazım.Ve ben az veya normal yiyip her ay sadaka parası ayırmayı severim.
-Reklam-
0 oy
(282 puan) tarafından
Yani kimse anasının karnında hamarat olarak doğmuyor canim :) biraz merak biraz heves yetiyo bence . Benim annem biz okurken  hicbirsey yaptirmazdi yeterki okuyun hayatınızı kurtarın derdi ama bende soyle bisey vat ne olursa olsun biri yanımda bisey yaparsa dikkatlice izlerim yemekleri nasil yapiyo ne koyuyor sonra tadi nasil ondan sonra da o yemeği beğendim kendi damagima uymadı kendi sevdiğim şekle çevirirdim oyle daha güzel olurdu bide ben biseyleri değiştirip yapmayı da severim. Sende öğrenirsin yapmayı sadece hevesini kimsenin kırmasına izin verme ve pes etme inan yeterli olur. Bilmediğin bisey olunca arkadaş çevrene yada buraya da sorabilirsin herkes elinden geldiğince yardımcı olur zaten :) 
(48 puan) tarafından
Ne kadsr güzel ya yorumunuzu tebessümle okudum.. Kendiniz bir eyler katarak değiştirerek yeni bir yemek çıkarmanız harika bir şey bence
(282 puan) tarafından
Evet canim cok guzel. Insallah sende istekle azimle başarırsın :)
0 oy
tarafından
Hamur işlerinde bende pek hamarat degilimdir ama yemek dedin mi o konuda mukemmelimdir :)
(48 puan) tarafından
Hey Maşallah :) mükemmellik gayet iddialı bir Mertebe
0 oy
(1,700 puan) tarafından
Yok kız hamarat olmayan kadınlar hep daha şanslıdır 
(48 puan) tarafından
Ahahha:)))) ayyy keşke ben de şanslı olsaydım yaaaaaa..

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 717 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (16,720 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 241 göst.
+2 oy
6 cevap 333 göst.
22 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysenur5561 (317 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 939 göst.
18 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ceylinnnn (17 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,462,788 soru

23,976,387 cevap

326,309 kullanıcı

...