0 oy
470 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Dışarı çıkmaya korkuyorum artık valla el ayak ağız hastalığı yok **** hastalığı yok deri altı hastalığı ne oldu bu ülkeye ya bız ufakken gripten su çiçeğinden başka hastalık bilmezdik olmazdık şimdi öyle pis şeyler çıkmışki Allah'ım sen koru yavrularımızı insan dışarı çıkamıyor korkudan kimde ne hastalık var belli değil iyice pinpirik oldum 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Fazla evham iyi değil canım rahat ol bence 
tarafından
Ben aslinda hiç evham yapmazdım ama bı kere hasta oldum kızımda oldu o günden sonra pskolojim bozuldu çünkü ben hasta olursam kızıma faydam olmaz oda hasta olur çeker yavrum kıyamam
-Reklam-
0 oy
tarafından
O zamanda vardida ne oldugunu bilmiyorduk 
tarafından
Bu şekilde yoktu canım bunlar yeni yeni çıktı **** vardı zaten de boyle salgın tarzı yoktu
0 oy
tarafından

Kontrolsüz mülteci alımından kaynaklanıyor çoğu hastalık. Bulaşıcı hastalıklar da çok yaygınlaştı maalesef. :'(

tarafından
Allah korusun hepimizi ya
tarafından
Amin , başta da çocuklarımızı korusun.
0 oy
(2,104 puan) tarafından
Maşallah bak anneliği ne güzel benimsemişsin.

Yavruna birşey olacağından nasıl korkuyorsun.

Onsuz yapamayacağını biliyorsun. onu korumak için elinden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorsun. Çok güzel helal olsun 
tarafından
Kim istterki evladi hasta olsun hadi biz neyse onlar daha çok ufak dayanamaz Allah korusun hepsini
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Suriyelilerden geldi bu hastalıklar canım 
tarafından
Aynen öyle pislikler
0 oy
tarafından
Geçen kuzenimin kızı el ayak hastaligindan olmuş okulda suriyeli bi çocuk sevdikten sonra bizde şuan uy uz la uğraşıyoruz kizimda doktor suriyelilerden afgnlardan geldiğini söyledi önceden binde bir olurmuş ama mülteciler cogaldkca bu tür hastalıklarda çoğalmış maalesef ki ..
tarafından
Allah cezalarını versin peki tedavisi ilacı varmiymis
tarafından
Canım önceden asi olurmuş geçermiş ülkemizde ama bulaşıcı bunlar kuzenimin kızının geçti ilaçla kızımın 2 aydır vücudunda ki kızarıklar geçmedi kocaman kocaman doktorlar **** diyor 3 4 tane götürdüm tedavi görüyoruz şuanda bende kullanıyorum krem kızıma da sürüyorum çamaşırları sürekli yıkıyorum ama bi türlü geçmedi sönüyor tekrar bidaha başlıyor anlamadık bizde bi
tarafından
Ayy nerden. Bulaştı ki
0 oy
(733 puan) tarafından

Saolsunlar ülkemizde bizden çok yabancılar var o yüzden her türlü hastalığın olması normal değil mi:(

tarafından
Allah defetsin bunları kurtulalım ya
(733 puan) tarafından
Vallah ya bıktım artık şu suriyelileri görmekten onların sayesinde büssürü kadının kuması oldu ve çocukları olduğu için mecburen susanlar. Ah ben olsam öldürürüm eşimde o suriyeli kadınlarıda
tarafından
Kim kuma almış onları ve hepsi hastalıklı şeyler
(733 puan) tarafından
Kız ilk geldiklerinde biz Urfa Ceylanpınarda eşimin görevinden dolayı oturuyorduk sodes vardı karşımda kuaförlük bölümüne Bi ara takılıyordum adam suriyeli kadını getirip gelinlik giydirip süslerdik bizde en son kadın diyordu kuma üstüne gidiyorum diye adamın karısınında hiç haberi bile yoktu kaç defa karşılaştım böyle şeylerle
tarafından
Ay Allah'ım lanetler

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 174 göst.
+1 oy
0 cevap 25 göst.
0 oy
1 cevap 50 göst.
0 oy
7 cevap 426 göst.

Kategoriler