0 oy
220 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (411 puan) tarafından
Biri 3 yaşında biri  1 yasinda ikiside hasta. Öksürük balgam var ikisindede. Balgamı ne kolay attirir. . Bugün eczaneden ilaçta alacağız ama doğal yöntemlerde deneyip iyi gelir dediginiz ne var acaba. Hava soğuk iyice hasta olur diye sağlık ocağına götürmek istemiyorum. Babamız eczaneye danisip alacak ilaç ama bakalım. Sizde doğal yöntem olarak ne iyi geliyor. Şimdiden herkese hayırlı sabahlar

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
bence kafaniza gore almayin belki enfeksyon vardir bi acile goturun
(411 puan) tarafından
Anlıyorum. Tek cpcuk kolay olur. 2 tane olunca zorlaşıyor. O soğuk daha da oksurtuyor çocuğu. Onuda geçtim bilmediğim bir şehirdeyim. Inşallah gerek kalmadan sağlık ocagiyla halledebiliriz. Ilginiz için teşekkür ederim
tarafından
rica ederim bende 2 canliyim bu arada 9 aylik hamileyim :) o daha zorlayici sizi şey yapmak icin demiyorum
(411 puan) tarafından
Öylemi hayırlı olsun şimdiden. Orası ayrı tabi. Oğlumu götürüyorum deyince. Bir tane zannettim. Sağlık ocagiyla başlarız baktık fayda etmiyor. Doktor 2. Çözüm. Doktordan hazetmeyen bir oğlum var. Şimdiden pazarlık yapıyor benimle doktor iğne yapmasın diye :)
tarafından
evet bnm oglumda.korkuyor doktordan ama zorlada olsa aldiriyoz kan falan gecmis.olsun kisa zamanda gecer insallah
(411 puan) tarafından
Mecbur kalınca alınıyor yapacak bisey yok malesef. Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(126 puan) tarafından
Doktora götürdünüz mü boğaz enfeksiyonu olabilirler 

Ben evde Buhar veriyorum + fitospan bitkisel şurup veriyorum onunla hafifledi 
(411 puan) tarafından
Işte daha dün 1 bugün 2 diyeyim . Götürmedik henüz saat ilerlesin bir bakıcaz duruma gore . Hava soğuk iyice hasta olur diye cekiniyorum çocuklar. Buhar kıza vericem bende bakalım büyük korkuyor yaklaşmıyor sprey sıkıyorum onada
(126 puan) tarafından
Bende götüremedim henüz bizim 4-5 gün oldu ama Buhar ve fitospan ile baya azaldı tabi ilerlerse götürürüm
(411 puan) tarafından
Bizimde daha yeni hava soğuk iyice kötü ederim diye korkuyorum. Böyle devam ederlerse mecbur giderim .hic yoktan enfeksiyon felan varsa atarlar. Sizde devam ederse aksatmayın.
(126 puan) tarafından
Ben yarın götürmeyi düşünüyorum
(411 puan) tarafından
Bende götürürüm büyük ihtimal ilacsz olacak gibi degil
0 oy
(1,095 puan) tarafından
Sağlık ocağına götürün kesinlikle 
(411 puan) tarafından
Peki teşekkürler
0 oy
(8,177 puan) tarafından
Doğal yöntem ben de yarın deneyevepim inşaAllah. Soğan bal. Bir dene sen de 
(411 puan) tarafından
Peki teşekkür ederim. 3 ayda 2. Kez hasta oldular..normalde kolay kolay hasta etmezdim hiç. Bu salgın çocukları perişan etti
(8,177 puan) tarafından
Biz de perişan durumdayız Allah yardımcımız olsun hepimizin
(411 puan) tarafından
Amin amin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 141 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 338 göst.
0 oy
4 cevap 183 göst.
8 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tostininin annesi (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.

Kategoriler

1,477,639 soru

24,186,605 cevap

336,671 kullanıcı

...