0 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (2,203 puan) tarafından
Kızlar ağrı nedeni ile hastaneye gittim doktor baş geliş dedi kilosu 1500 dedi baş geliş olunca ne oluyor birde magnezyum verdi rahim ağzı kapalı açıklık yok dedi ama bir kaç yerde okudum erken doğum olabilir denilmiş onlara 

5 Cevaplar

0 oy
(431 puan) tarafından
Benm bebeğim baştan beri hep baş gelişti birşey olmadı korkma açıklığına yokmuş ama ağrı yapabilir baskı falan normal 
(2,203 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(13,465 puan) tarafından
Kiz bisey olmaz :) bas gelis pozisyonu olmasi gerekiyo zaten normal dogum icin iyi bisey. Benim ilki hep bas gelisti 39+2de dogdu
0 oy
tarafından
Benim bebiş en baştan beri baş geliş 36 hafta 4 günlük olduk normal doğum olacak demek zamanı gelince 
0 oy
(4,312 puan) tarafından
Bebis doğuma kadar daha 50 kere döner hiç korkmayın artık büyüdükçe yeri daralır.Agriniz  eklem kas bacak vs gibi bir ağrı ise  magnezyum veriyorlar buradaki en önemli kriter rahim ağzının kapalı olması bu da bir sorun olmadığını gösterir kendi kendini korkutma hayırlısı ile vaktinde sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasıl etsin Allah.
(2,203 puan) tarafından
Kasık ağrısı gibiydi dün ilk defa ağrıdan uyandım söyleyince magnezyum yazdı kasıktan göbeğe vuran bir ağrı tabi ki de döner ama zaten bana erken doğum falan denmedi ama burda öyle okuyunca üstüne acaba mı dedim ama vajinaya aşırı badkı yapıyor sanki orda bir tıpa var o hareket edince sankş az daha güçlü olsa o tıpa çıkacak onunla kafası ile beraber gibi
(4,312 puan) tarafından
Yok yok şimdi artık yeri daraldığı için bas asagi geldikçe baskı hissetmeniz çok normal 36 haftadan sonra biraz daha artar basi asagi gelip artik donememeye baslayinca hiç tedirgin olmayın korkmayın.
0 oy
(264 puan) tarafından
Bnm 28 haftaliken baş gelisti 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 151 göst.
0 oy
6 cevap 102 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 2801 (871 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 274 göst.
0 oy