0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (677 puan) tarafından
13 günlük bebeğimin elleri bembeyaz ayakları bembeyaz vücudu yine öyle ama yüzü esmer hatta sarımsı bir esmer açılır mı acaba bazen kırmızı oluyor bazen sarımsı bir esmer oluyor anlayamiyorum değişir mi acaba 

8 Cevaplar

0 oy
(524 puan) tarafından
Tabiki degisiri
(677 puan) tarafından
Açılır mı
-Reklam-
0 oy
(3,401 puan) tarafından
Sarilik olmuş ondan cnm zaten yüz ve vücut rengi aynı olmaz bebeklerde değişicektir
(677 puan) tarafından
Ama hastaneye de gittik bugün sarılık yoktu
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Elleri ayakları vücudu beyazsa muhtemelen beyaz olacaktır yüzü bazen sarı bazen kırmızı olabilir Yenidoğan sarılı olabilir gaz sancısı olduğu için kızarabilir yüzü ama muhtemelen beyaz tombiş bir bebişin olur ♥️ sağlıklı olsun inşallah canım 
0 oy
(81 puan) tarafından
cnm  simdi benim bebegimde dogunca elleri ayaklari bembeyazdi hatta ilk dogdugunda yuzude beyazdi Ama eve geldigimiz gibi öyle yüzü esmer olmaya basladi ben her ne kadar bu bebek sarisin olucak dediysem cogu kisiler hyr esmer bu bebek dedilee inatla çünkü o zamanlar sarilik olduklari icin bzn bi esmer bi sarisin renkte olabiliyorlar ve bnim simdi bembeyaz bi bebegim var masallah yani seninkide sarisindir o zmn
(677 puan) tarafından
3.bucuk yaşındaki oğlum sarışın bembeyaz buna şaşırdım bende :)
(81 puan) tarafından
yok cnm elleri ayaklari beyazsa beyaz olur benim 2 aya kadarfa öyle simsiyahti inanki simdi oo forograflarina bakiyorum bu benim kızımı diyorum git gide rengi baya acildi
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Kizaran bebek sari olur derler bizde büyüyünce 
0 oy
(377 puan) tarafından
Benim oğlum da 2 aylık olacak elleri vücudu beyaz yüzü daha koyu. Sarılıktan oluyor bu ama sarılığı ne zaman geçecek hiç bilmiyorum 
0 oy
(345 puan) tarafından
Ben 11 gün önce doğum  yaptım bebeğim heryeri beyazdı yüzü çok esmerdi  bakıp bakıp gülüyoduk kime çekti bu diye  gün geçtikçe düzeldi doğumda zorlanınca oluyor mus  sizin ki sarilik falan da olabilir  veya genetik ailede varsa esmer tenli 
0 oy
tarafından
Tabiki acilir benim kizim dogdunda esmerdi simdi beyazladi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 243 göst.
16 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (677 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 353 göst.
+1 oy
3 cevap 155 göst.
21 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu