0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde (2,606 puan) tarafından

kizima balik yagi aldik ama yemek istemiyor nasil yedirebilirim sizce fikriniz varmı 

image

3 Cevaplar

0 oy
(3,238 puan) tarafından
Görüntüsu nasıl jelibon gibi mi
(2,606 puan) tarafından
evet canım
(3,238 puan) tarafından
Küçük paket jelibonlar oluyorya içinde 5 tane falan var karışık onun içine katsan
(2,606 puan) tarafından
yok oylede yemiyor bosuna aldik gibi bisey oldu ya
(3,238 puan) tarafından
Tadı mı kötü ayy nasıl yedirilir ki bilemedim canım
(2,606 puan) tarafından
valla canim ben dun denedim normal portakal tadi var ama o kadarda kotu degil aslinda bi kere tadini alsa isticek hep ama
-Reklam-
0 oy
(120 puan) tarafından
Bende almayı düşünüyorum çocuğunuz kaç yaşında acaba
(2,685 puan) tarafından
Nesha aslinda ben bulsaydim mollers alacaktim girdigim eczanede yoktu doktor icerigi en organik olani al dedi eczacida mollersi  dedi oceanin d vit demir vit kullandik hep o marka vardi onu aldim bende
(120 puan) tarafından
Bir de ben 1 buçuk yaşında deyince eczacı 3 yaşından önce kullanıma uygun değil bu markanın ürünleri dedi o da aklımı karistirdi
(2,685 puan) tarafından
Sorma oda kafami karistirdi demin cocuk doktoruna sordun kullan dedi eczaci 4 yaştan başlar dedi sonra doktor dediyse kullan dedi bende karman corman oldum bugun
(120 puan) tarafından
Tesekkur ederim canım bilgilendirme için,  bu arada çocuğun şeker yemeyi seviyorsa boş bir şeker kabına sar kendisinin açmasını sağla belki ilgisini çeker ağzına atar :)
(2,685 puan) tarafından
Seker bonibonlarin kutusuna doldur bacim bak neshanin dedigi gibi şeker sanar belkim yer
0 oy
(409 puan) tarafından
Ben ocean marka şurup olandan verdim. Ilk başlar kacti sonradan portakallı dedi durdu icti
(2,685 puan) tarafından
Ozum bende yeni aldim canim aynisindanda siz ne kadar veriyorsunuz olcek olarak eczaneye sormayi unuttum :(    ( numarasini bulursam aricam bakalim )
(409 puan) tarafından
Icmeyen yemeyen çocuk zor. Oksurukyor. Ballı ılık su yaptım  babası tuttu öyle ıcirdim 3 yaşında birde
(409 puan) tarafından
Kutunun üstünde yaş büyük yazıyor normalde demi sizinde. Ben ondan ötürü bir tatlı kaşığı veriyordum hemen hemen
(2,685 puan) tarafından
Ozum . Evet 4 yaş yaziyo sordum eczaneyede bi cay kaşigi ver dedi canim
(409 puan) tarafından
Doğrudur bn dediğim miktar verdim ama siz eczaneye gore verın tabi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 232 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 160 göst.
24 Haziran 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 390 göst.
11 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde cnsn (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 388 göst.
22 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Gencanne (176 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,540 soru

24,126,194 cevap

333,758 kullanıcı

...