0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (1,523 puan) tarafından
Ben çok zorlanıyorum o konuda namazlarımı düzenli kılıyorum şükür Ama kazaları yerine getiremiyorum nasıl yapsam daha kolay olur. Sizler nasıl yapıyorsunuz.

3 Cevaplar

0 oy
(2,528 puan) tarafından
Çok şükür kaza namazım yok. Namaza başladığımda çok küçüktü ve sadece 9 ay bir kazam vardı. Her namazın arkasından o vaktin kazasını kılardım 9 ay olunca bitecekti ama ben 1 sene kılmıştım. En fazla 4 rekat zaten her vaktin arkasından kılın siz de
(1,523 puan) tarafından
Sünnetleri ihmal etsem arada uygun olur mu acaba. Ne güzel erkenden düzen almışsınız
(2,528 puan) tarafından
Çok çok acil işimiz olmadığı sürece sünneti terk edemeyiz eğer Hanifi mezhebindenseniz. Zaten en fazla 2 dk nızı alır şeytan size engel olmasın.
(1,523 puan) tarafından
Hanefi canım aynen
-Reklam-
0 oy
(1,523 puan) tarafından
Güncelleme yapayım 
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Ne kadar doğru bilmiyorum ama kayınvalidem her namazın ardından o vaktin farzını kılarken hem vakit farzına hem kazaya niyetleniyor ikisini aynı anda kılmış oluyorum diyor doğruluk payı nedir bilmiyorum düzenli namazlarını kılan birisi için kazasını kılmak da ozmn kolaylaşıyor
(1,523 puan) tarafından
Yani kıldığı bir farz hem kazaya Hem o Vakite sayılıyor o olmuyor diye biliyorum canım nafilelerde oluyor da farzlarda olmuyor diye biliyorum daha bugün bir video dinledim orada söylüyordu hocam tabii yanlış anlamadıysam
(1,391 puan) tarafından
Yanii kayınvalidemin anlattığı ve uyguladığı evet bu şekilde ama olur olmaz net bir bilgim yok bilgisi olan birine danışmak lazım cnm

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 424 göst.
+3 oy
16 cevap 730 göst.
+1 oy
7 cevap 230 göst.
+3 oy
18 cevap 983 göst.
9 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Panik.yokk (246 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,609 soru