0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (439 puan) tarafından
En son 10 Kasım'da adet oldum  23-26 günler arasinda  oluyordum  bugün 29. Günüm 5 gün gecikti ama halen adet olmadım bir belirti yok sadece sabah uyanınca kasıkta hafif ağrı girip gidiyor idrar testi yaptım negatif çıktı sizce olsa pozitif çıkarmıydi 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Belki 30 günlük döngüye gireceksiniz. Bir hafta falan daha bekle canım. Olsa gecikmeye rağmen testte çıkardı. Küçük bir ihtimalle geç döllenmeyse çıkmaz. Ama onda bile silik bile olsa çıkardı
(439 puan) tarafından
Bir tane çocuk var şuan düşünmuyoruz ama geri çekilme yönetimi kullanıyor eşim suphelendim bende normalde duzenliydi aslında diyet yaptın acaba hızlı kilo vermeden mi.kaynaklandi bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(2,981 puan) tarafından
Bende en son 10 Kasım'da âdet oldum bu ayın 10 da âdet lazımdi ama olmadı düzenli adet olurum şu an 4 gün geçmiş oluyor olmadım dün test yaptım negatif çıktı yarın kan vericem inşallah yoktur sadece Bir kere 1 Aralık'ta korunmasız ilişki oldu 
0 oy
(6,874 puan) tarafından
Bmde testte yaptım çıkmadı iki gün sonra kan verdim çıktı ama çok az bı ihtimal düşüktü sayısı sonra yine test yaptım o zmn belirdi hamile oldgm 
(439 puan) tarafından
Ne kadar gecikince test yapmıştın
(6,874 puan) tarafından
Adetimden 2 gün sonraydı galiba test yaptım çıkmadı sonra  bekledim baltim ağrılarımm çok adet olcam da bı turlu olamadim gibi oldum kan verdim çok az çıktı hatta kadın bma düşük yapıyor olabilirsin demişti  sonra çıktım test aldım direk iki çizgi cikti bnm bebeis zamansız gldgi icjn  tereddütte kaldım korunuyorduk sözde
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Test bozuk olabilir sabah bi kan vermeni tavsiye ederim 
0 oy
(732 puan) tarafından
Ben adet olacağım gün yaptım çıkmıştı senin üstünden beş gün geçmiş olsa çıkardı bence ama geç döllenme de olabilir 
(439 puan) tarafından
Geç döllenme olsa bile adet geciktikten 5 gün sonra yaptım çıkması lazım degilmiydi
(732 puan) tarafından
Kan ver kesinleşsin
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Benimde dongum 23-26 arasiydi olsaydı 29. Günde çıkardı canım bende çıkmıştı çok net hemde benimde arada 30 güne sarkiyordu adetim 
(439 puan) tarafından
Bugün 30. Günüme girdim 6 gün gecikti 7gunumdeyim bakalım
0 oy
(26,620 puan) tarafından
Genelde çıkar canım hayırlısı 
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Ben de 1 Kasım olmustum hayla olmadım 10 günü geçti olmadım ama bende spiral var ondan kaynaklı diye düşündüğüm için test yapmadım benimde kaşık ağrım var ama bir haftaya kadar gecikme normal sayılıyor yani belki o tarihten 1 hafta sonra olursun bu arada geri çekilme korunma yöntemi değildir 
(439 puan) tarafından
Ertesi gün hapı nedir bunun hakkında bilgi verirmisin belki gebe olmazsam bu şekilde korunmak istiyorum artık
(7,369 puan) tarafından
korunmasız olarak girilen cinsel ilişki sonrasında, planlanmamış gebeliklerin oluşumunu engellemek kullanılıyor canım korunma yöntemi olarak kadın doğum hapı 3 aylık iğneler bide spiral oluyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 235 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Nabercinim (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
+1 oy
0 cevap 54 göst.

Kategoriler

1,473,071 soru

24,119,797 cevap

333,415 kullanıcı