0 oy
558 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (733 puan) tarafından

Gerçekten kullananlar memnun garanti veriyor

image

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Vajinal koku varsa mantar vardir enfeksiyon vardir o da ancak antibiyotik tedavisi ile sonuclanir. Koku gidersin die pH degeriyle oynarsaniz cok daha ciddi sorunlarla karsilasirsiniz. Vajinal dus bile onermez doktorlar pamuklu camasirlar kullanin ve her buldugunuzu surmeyin. Epilasyona dikkat edin yeterli. Vajinal darlik da pelvik kaslarini kullanmakla mumkun olur yada cerrahi operasyonla. Lutfen sacmalamayin.
(733 puan) tarafından
Önemli değil... İnşallah ben bu bayana güveniyorum.. Bide mantardan 2 yıldır çekiyorum sırf onun içinde olsa kullancam inşallah. Şuanda bile tek korkum dikişler olunca mantar kaşıntısıyla napcam dikişli halimle
tarafından
Gercekten zor olur Rabbim sifa versin
(733 puan) tarafından
Aynenn.. Allah razı olsunnn
(658 puan) tarafından
Canım kayınvalidem gil kuyu suyu kullanıyordu ben sürekli onlara her gittiğimde mantar bulaşıyordu sudan evi sattılar bende mantardan kurtuldum çok şükür suya dikkat et evin tesisatı eskimi yoksa
(733 puan) tarafından
Cnm ben aylarca annemlerdede kaldım geçmedi bazıları doğumla bir ikte gider diyorlar bakalım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Herşeyi sürmeyin ya doktor var bu ülkede
(733 puan) tarafından
Cnm ben daha öncede ürün almıştım memnun kaldım.. Doğal ürünleri
(733 puan) tarafından
Bende mantar var defalarca gittim doktora özele hiç bir etkisi olmadı
tarafından
Valla ben internet ortamına pek guvenmeidhim için hele ilaç krem hiç gözüm tutmuyor
(733 puan) tarafından
Cnm İnterneten bulmadım bu bir yıldır tanıdığım Bi bayan daha önce göğüs sıkılaştırıcı dikleştirici almıştım çokta memnun kaldım o yüzden güveniyorum inaşşalh doğumdan sonra sipariş vericem
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Ismi ne bende cok merak etdim en  ckkta daraltci oldugi icin
(733 puan) tarafından
İsmini bilmiyorum bayanla demin konuştum. Ben doğumdan sonra operasyon geçirmek istiyordum toparlama daraltma. Ürünü satan bayan bunu kullan operasyona gerek kalmaz dedi
tarafından
Valla ben çok kullandım krem falan fayda etmiyor.en son internetten tongat madura diye bişey aldım o daraltıyor ama his kaybı yapıyor .onun pek çaresi yok ne yapsan boş
(733 puan) tarafından
Bakalım bizde kullanıp görcez
(1,754 puan) tarafından
Dogumdan sonra dikis atilinca eskisinden daha dar oluyom burdan cok arakdas oyle demisdi  oyle olmuyomiki
tarafından
Valla bende hiç öyle olmadı keşke öyle olsa .dikişe yada kişiye gore değişebiliyor demkki
(733 puan) tarafından
Alakası yok bir bir şekilde doğum yapanların eskisi gibi olmuyor kendin Bişeyler yaptırmasan
0 oy
tarafından

Pahalı bir ürün bu alcakdım vaz geçdim doktora sordum olmaz kullanma dediydi öyle kaldı

(733 puan) tarafından
Rahimecim fiyatı 160 lira ve doğal ben ürünü satan bayanı 1 yıl kadardır tanıyorum daha öncede aldım ondan başka ürün valla memnun kaldım
tarafından
Çok şükür canım artık kalmadı öyle bir sorunum önceden çok şikayetçiydim elhamdülillah vallahi bezmişdim artık cocuk oldukdan sonra kayboldu gitti
(733 puan) tarafından
Ne güzel kız ben naptıysam yok geçmiyor kullanmadığım ilaç krem kalmadı defalarca doktora gittim büssürü param boşuna gitti

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 522 göst.
11 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Gizem_clk21eker (1,544 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 288 göst.
1 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Hicrannn (1,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 60 göst.
2 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,854 soru

24,091,131 cevap

331,754 kullanıcı

...