0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından
Bebeğim 4 aylık kuru kuru öksürüyor bugün doktora gittik ciğerlere inmemiş dedi. ilaç vermedi napabilirim geçmesi için :( ben birşeyler içsem ona faydası olur mu acaba:(

5 Cevaplar

0 oy
(796 puan) tarafından
Buhar veriyorum doktorun sana bişe önermedi mi 
(15 puan) tarafından
O da buhar makinesi önerdi ama evin nemi %60 larda iyi buldu doktor nem oranını burun damlası verdi sadece
(796 puan) tarafından
Dene onları bir geçer inşallah ciğerlerine inmeden
(15 puan) tarafından
İnşallah teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Benim bebegimde 4 aylik burnu akmaya az az oksurmeye basladi ayagina sarimsakli zeytin yag koydum az vicks surdum sicak rezene verdim biraz ama varsa oneri bende yapim
(2,558 puan) tarafından
Hangisinin zarari olabilir ki en dogal yontemler bitek vicks onuda suruptan antibiyotikten daha zararli olamaz heralde
(2,558 puan) tarafından
Ki kiyafetine surdum onuda
(796 puan) tarafından
Bizimkinin burnu tıkanıyor arada akıyor öksürük de varsadece buhar verip burun spreyi sıkıyordum eğer gerçekten işe yarıyorsa yapıyım bende
(20 puan) tarafından
Viks cok tehlikeli arastirin yurt disinda bir bebegin ölümüne sebep olmus
(2,558 puan) tarafından
NOT: Vicks'in içerdiği kafur, çok alındığında zehirli etki yaratabilen bir maddedir. Bu nedenle ağıza ya da burna sürülmemeli ve bronşiyal astımda da kullanılmamalıdır.

Cok kullanmiyorum 2 3 gunde 1 defa ve asla agzina burnuna surmuyorum
0 oy
(569 puan) tarafından
Emiyormu emiyorsa öneri vereyim
(2,558 puan) tarafından
Benimkide hasta canim yorumun dikkatimi cekti 4 ayligiz emiyor oneri verirmisin
(15 puan) tarafından
Evet emiyor
(732 puan) tarafından
Bnmde 7 aylık aynı şekilde
(569 puan) tarafından
İnstgrmda bı sayfada gördüm bu öneriyi ve bunu kullanpda geri memnun dönüşler yapıldı gördüm yani emzirme kampı yapın diyordu yani sürekli emzirin ve anne bol bol sarımsak kürü yesin sütten bebeğe geçsin diyordu 1 diş sarımsak ezin 1 tatlı kaşığı bal 3.4 damla limon sıkın bunu karistrn sabah akşam anneler yesin yutsun
(2,558 puan) tarafından
Tesekkurler
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Üşüttü mü canım yani neden oldu durduk yere mi benim kızımda kış bebeğiydi öyle bişey yaşamadım şimdide doğacak olan var da soruyorum fikir amaçlı 
(15 puan) tarafından
Eşim biraz rahatsızdı sanırım ondan geçti
(6,435 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
0 oy
(20 puan) tarafından
Evet fydasi our tabiki benim ben cocukarimda oyle odugu zaman bal suruyorum gecerri gogsune ustune birde agiz mendili koyup ustunu giydirip yatiriyorum cok rahatliyor gece bille faydasini goruyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 460 göst.
5 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yeni.bir.anne (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.
11 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ebrararslan (49 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 111 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Fatma Nur (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 93 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (218 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,906 soru

24,131,374 cevap

334,063 kullanıcı

...