0 oy
101 göst.
Diğer kategorisinde (37 puan) tarafından
Merhaba anneler, oğlum 2 yaşına az kaldı bu gün kreşden aradılar oğlunuz çocuklarla oynamıyor kendi dünyası varmış gibi davranıyor, seslenince bakmıyor dediler. Aslında ben 1 ay önce fark etdim şu söylenilenleri.otizmden korkduğum için araştırdım biraz.Gözle teması olduğunu, çağırınca bakar ama çoo zaman dikkati dağınık olur evde komutları bazen yerine yetirir bazen yok bide hiç konuşmuyor.birde kalabalık ortamı sever. Doktorundanda gelecek haftaya randevu aldık. Ya otizm olmaz dimi bence dikkat eksikliyi var . Böyle olupda özel eğitimle düzelten olmuşmu

2 Cevaplar

0 oy
(22,903 puan) tarafından
Otizm degildir.brlki uyaran eksikliğidir. Belirtileri benziyor. Özel eğitimle duzelebiliyor. Çok TV telefon falan uğraşıyor mu
(37 puan) tarafından
Son 2 aydır tam kapatdık. Göz teması çok iyi kreşdende söylediler gözle temas kuruyor ama kendi dünyası varmış gibi hep kendi kendine oynar koşar.
(22,903 puan) tarafından
Bilemrdim. En iyisini doktor bilir tabi
(37 puan) tarafından
Teşekkürler canım. Gelecek haftayı bekliyecem bakalım ne diyecek doktor
-Reklam-
0 oy
(18,207 puan) tarafından
Nasıl yani hicmi konuşmuyor anne demi demiyor
(37 puan) tarafından
Hayır canım sesler çıkarıyıyor ama bilinçli bi kelime dahi hala söylediyini duymadık
(18,207 puan) tarafından
2 yaş konuşması için daha erken bence ama yinede doktor gorsun tabi insalah biseyi yoktur
(37 puan) tarafından
Ya canım konuşamıyor diyince her kes içime su serpdi küçük didediler daha var konuşmasına o yüzden götürmedim doktora. Şimdi ama arkadaşlarımın çocukları aynı yaş çok iyi konuşanları var benimki bi laf bile söylemiyor. kreşdenda arayıp bunları söylediler lap huzursuzlandım.

İlgili sorular

+3 oy
3 cevap 121 göst.

Kategoriler

1,469,782 soru

24,077,252 cevap

330,997 kullanıcı

...