0 oy
1,549 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı

Lütfen LİNÇLEMEYİN kaldıramıyorum artık sadece ben mi haklıyım eşim mi onu söyleyin

Bilmeyenlere söyliyim eşimin ailesi ile altlı üstlü oturuyoruz ama sabahtan akşama kadar onun evindeyiz yeme içme para herşey bir bende bu durumdan bıktım 

image

image

image

image

image

image

image

image

image

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

25 Cevaplar

0 oy
(3,968 puan) tarafından
Koca sözü eşe Emir mı 

Hadi oradan hadsiz 

Deseydin 

Ve bunlar yüz yüze konuşulacak şeyler 
-Reklam-
0 oy
(1,242 puan) tarafından

Sana katılıyorum.  Neden evin varken sürekli kayınvalide kayınpeder ile yemek yiyesiniz ki. O zaman evinde kalmanın mantığı ne. Boşalt kiraya ver bi geliri olur sana en azından.  :)

0 oy
tarafından
Neden sende akşamuzeri , akşam yaziyor :D bnde yazmıyor güncelleme geldi de haberim mi yok . Kiz bnce böyle deme daha nazik kibr de bu şekilde çözülmez suçlu sen olursun. Tabiki sürekli kaynana gitmiyceksin biz bir yaşıyorz bn odalarina yemkten yemeğe gidiyirm cnki kayinna sürekli yüzüme bakiyor donmuş şekilde :D :D kocam zorlamıyor illa gelceksin yok şöyle böyle. Sende bu sorunu çöz kocanla
0 oy
(1,436 puan) tarafından
Bi erkeğin ağzini bozmaması onu iyi yapmaz. Eşinin yaptiği psikolojik şiddet,sonuna kadar haklisin nazlı❤️
tarafından
Kız bozsa daha iyi ömür törpüsü çin işkencesi gibi gel aşagı in aşagı buraya gel ay ne bu yap çapsız capsız ne bir ıkna var ne bir mantık ne bir çözüm valla hı vasat pasıf bu adam. Sinir krizi gecirtir adama
(8,872 puan) tarafından
Aynen ya Zelal. Ben kaynanamda kalmak zorunda kaldım bı dönem. Eşime baya patliyordum o sadece sabret haklısın ama biraz daha sabret benim için diyordu. Bu resmen emir veriyor in çık işini sabah yap sonra cik onların işini yap cinnet sebebi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 226 göst.
15 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ahu1990 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 210 göst.
16 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehra2023 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 598 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sakinkal (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 322 göst.