0 oy
299 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (684 puan) tarafından
Büyük oğlum 3 ay sonra tam 4 yaşını dolduracak ya bütün ömrümü yedi bitirdi yemin ederim benki öyle sabırlı bı insanim deli olacam çok az kaldı boşuna ağlamalar boğazı yırtılırcasina bağırmak yani ondan küçük oğlumda var 2 buçuk yaşında maşallah çok akıllı hiç ağlamaz herşeye uyumlu bir çocuk sözümü dinler ama büyüğü hepimizin psikolojisini bozmuş heryerde beni rezil ediyor Diyarbakırda çocuk psikiyatrisi baktım randevu hiç yok ne yapmam gerekiyor bilmiyorum telefonla oynasa durur ama oynamadığı zamanlar sürekli ağlama sürekli heryeri dağıtma yani normal bir şekilde oynayamiyor. Telefon vermek istemiyorum nasıl telefondan uzaklaştıracam onuda bilmiyorum kafayı yiyecem 

4 Cevaplar

0 oy
(5,314 puan) tarafından
iki yasinda Yaklasik 14 dakikadir 1litre acilmamis sutun ustune oturmadi diye agliyoruz
(829 puan) tarafından
Ayyy o takıntılar benim kiz da da çok var..
(5,314 puan) tarafından
olduruyor beni cok huysuz asiri derece laftan anlamiyor gece uyumuyor .......
(684 puan) tarafından
Ya evet çok takıntıli benim çocuğumda bilmiyorum bir sorun mu var yoksa normal mi hiç bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun psikiyatri de ona birsey yapmaz görmezden gel biraz bağırdıkca bağırsın en son baktın sustu git konuş, istediğin kadar bağır istediğin olmayacak ama anne üzülüyor komşular rahatsız vs vs anlat,kardeşini hiç örnek gösterme daha çok kızar. 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Oğlum önümüzdeki ay 2 ye girecek bende o haldeyim.
0 oy
(2,216 puan) tarafından
Basta telefona bağımlı etmissiniz normal.su anda telefonla oynamadığı zaman agresiflik yapması 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 192 göst.
+1 oy
4 cevap 277 göst.
8 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kayrmm (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 656 göst.
30 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 896 göst.
17 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,272 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,430 soru

24,072,236 cevap

330,731 kullanıcı

...