0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (69 puan) tarafından
 Kızım 17 aylık Bi ay sonra doğum yapıcm oğlum olacak Allah nasip ederse. Ve ben çok korkuyrm. Kızıma yetememkten onu doğuma girerken geride bırakmktan. Oğlum kçük olacak sürekli ilgilenmem gerekecek birine bakarken diğerini ihmal ederim diye çok korkuyrm. Sezeryan doğum yapcm ayağa kalkmam zor olursa  nasıl yaparım diyrm. Kafam o kadar dolu ki kızıma sarılıp ağlamak geliyor içimden.  Ben nasıl başa çıkıcm kızlar bu annelik duygusu ne zormuş. Sizlerde yaşadınızmı bu duyguları 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende kızım 2q aylıkken doğuma gireceğim inşallah sezaryen yine. Aynı korkular var bende de ya bakamazsam ya ilgilenmezsem diye bilmiyorum nasıl olacak 
tarafından
İnşallah sağlıkla doğsunlar da. İlk başta zor olacak illa ki ama yaparız inşallah ya
(69 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah. anne lik sandığımdan zormş. Ama inşallah üstesinden geliriz
(1,243 puan) tarafından
Ayla canım ben sana meditasyon yaparım :)
tarafından
Canımsın her cümlesi mi enerji verir insanın daha çok yorum yap sen :)
(1,243 puan) tarafından
Elime mi yapışcak yaparım canım :)
-Reklam-
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Olumsuzu değil olumluyu düşün canım. Bu şekilde kendine psikolojik zarardan başka bişey vermezsin. Pozitif ol ki iyi şeyler olsun güzel güzel doğur gel. Annesin sen senin çocuklarına senden başka kimse yetemez. Sen bakamazsan daha iyi kim bakabilir ki. 
(69 puan) tarafından
Yaaa Allah razı olsun ne güzel yorum bu böyle. Çok teşekkür ederim
tarafından
Motivasyonu gelmiş :) yaparız dimi ya o kadar bakıyor insanlar bizde yaparız bir şekilde
(1,243 puan) tarafından
Aynen öyle canım yeter ki hep araştırıp öğrenelim ve en önemlisi hep çok sevelim gerisi hallolur öğrendikçe yükler hafifliyo :)
Rica ederim canım ❤️
0 oy
tarafından
Kızım 20 aylıkken sezaryen oldum birde erken doğum. Yoğun bakımda 1 ay kaldı küçük. Küçük 3. Buçuk aylık oldu ilk zammar çok zordu oturup bende onlarla ağlıyordum desteğim yoktu çünkü büyüdükçe daha rahat oluyor insan ilk zamanlar zor zamanla alışıp düzen oturuyorsun 
(69 puan) tarafından
İnşallah canım. Çok geçmiş olsun sana da rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evlatlarımızı
0 oy
(14,153 puan) tarafından
Böyle dusunursen her zaman yipranirsin kendini uzmekten başka bir şeye yaramaz duygunu anlıyorum ben de oğlumu bırakıp doğuma gittim üstelik hastaydı uyanirken de hep oğlumu sayiklamisim☺️ama geçiyor hepsi bir süreç şimdi üç yaşında küçük oğlum da 11 aylık☺️♥️zor mu evet tabiki zorlukları var ama Rabbim yardım ediyor yter ki sağlik olsun☺️
(69 puan) tarafından
Hem çok zor hemde çok güzel Bi duygu gerçekten. İki evladımın olacağını düşünmek beni gururlandırıyr mutlu ediyor ama onları eksik bırakma korkusu içimi yiyip bitiriyor. Aminn hepimizin evladı sağlıklı sıhhatli olsn inşallah canım
(14,153 puan) tarafından
Amin ❤️❤️
0 oy
(7,813 puan) tarafından
Kıyamıyorsun normal olarak daha çok küçük çünkü ben hiç sıcak bakmıyorum bu kadar az arayla ikinciyi yapmaya hem büyük çocuk hemde anne için çok yıpratıcı Allah yardımcınız olsun.
(69 puan) tarafından
Amin canım aminn

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 2,151 göst.
11 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 344 göst.
0 oy
4 cevap 153 göst.
11 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Alyakus (2,655 puan) tarafından soruldu
0 oy