0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (296 puan) tarafından
Memeyi bıraktık 3 4 gün oluyo geceleri uyumam diye çığlık çığlığa ağlıyo ben ne yapacağım ya yatağa gitmemek için direniyor vallahi yoruldum 12 de zar zor uyuyo öğlen 11 e kadar sonra yine aynı fasıl gündüz uyumaz akşam 6 gibi başlar ağlamaya yarım saat uyur bütün gece uyumaz meme bıraktı sanki başkası geldi yerine

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Senin durumu takip ediyordum hic gelisme yok mu ya :'(

(296 puan) tarafından
Ya iyice garip bı çocuk öldü herşeye çığlık çığlığa ağlıyo ama herşeye hele gece olacak diye aklım çıkıyo gece olmasın istiyorum nasıl uyutacam diye kara kara düşünüyorm zaten çok fazla emmeyen bı çocuktu ama aşırı fazla tepki verdi gece emerek uyurdu ben kendime çok kötülük yapmışım ilk çocuğumdu cahillikten emzirerek uyuttum hep
tarafından
Yaaa muhtemelen 2 yas sendromuyla da birlesti iyice zorluyor seni :(( ne yapmali bilmiyorum ki ya insallah bir an once normale doner seni okudukca ben iyice korkuyorum surecten :(
(296 puan) tarafından
Her çocuk bir olmaz korkma sen benim oğlum biberonda almıyo versem uyusa aslında almadığı iyi bide ona alışır böyle devam etmez illaki düzelecek ama bu süreç baya yıpratıcı olacak belli
-Reklam-
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Bizimde 4. Gece oluyor bugün Allah nasip ederse,  bırakalı,  bende geceleri çok kötü oluyorum inşallah düzene girer şua. Ayağıma aldim sallıyorum müzik le uyutuyjrjm kaç aylık senin 
(296 puan) tarafından
25 aylık 2 hafta ayağıma gelmek istemiyor sürekli emerek uyuyan bebekti benimle savaşıyor uyumamak için vallahi oturdum sinirden ağladım gelmiş beni salla diyo şimdi de
(2,366 puan) tarafından
Ah ah zor canım bende hamile olduğum için kestik benm daha 14 aylik
(296 puan) tarafından
Allah'ın gücüne gitmesin 2. Yi düşünüyordum yalnız kalıyo diye şimdiki oğlumu görünce beklesin diyorum hiç taniyamiyorum kendi oğlumu oldu başkası
0 oy
(1,266 puan) tarafından
Ne kdarlik kuzum
(296 puan) tarafından
25 aylık 2 hafta 4 gün oluyo memeyi birakali geceleri emerek uyuyordu çok zor çok zor asla uyumuyo çocuk ya
(1,266 puan) tarafından
Sut icir gece uyumadan oyle dene kuzum
(296 puan) tarafından
Sevmiyo sütü balla karıştırdım yine icmedi
(1,266 puan) tarafından
Hmm anldm cnm bebe biskuvisule deneyebilirsn blki ole sever
0 oy
tarafından
Bende 20 aylik biraktiriyorum 4. Gece bu aksam kafasini vurabildigi her yere vuruyor sinirden yumruklarini sıkıyor cok zor ama alisacak dogdugundan beri bagli oldugu seyi kaybediyor anliuorumve sabrediyorum
(296 puan) tarafından
Bende sabrediyorum sesimi yukseltmiyorum onu sarıp sarmaliyorum ama yok yok ben ne yapacağım
tarafından
Sabret canim en az 1 haftayi doldurun bir. Zamanla duzene girecek alisacak
(296 puan) tarafından
İnşallah Rabbimden suan tek isteğim yavrum güzelce uyusun daha fazla üzülüp ağlamasın

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 281 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde curious (1,177 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 512 göst.
29 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Nur.ozdmr_ (15 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 582 göst.
6 Ocak 2022 Diğer kategorisinde İlla (1,206 puan) tarafından soruldu
+2 oy
0 cevap 165 göst.