0 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde (746 puan) tarafından
Kizim 27 aylik. Oksurugu basladi. Burnuda akiyo. Oksurik icin fayda gordugunuz tarifler varmı 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
iko haftadır aynı durumdayız malesef nasıl bir salginsa uzun sürüyor

Keçiboynuzu macunu aldim cocuklar için olan içersinde vitaminler zerdeçal zencefil keçiboynuzu pekmezi vs var 

Ayva yaprağı çayı veriyorum

Ihlamur veriyorum tabi azar azar 

Bal ılık su ve birkaç damla limon karışımı yapıp veriyorum bakalım
(746 puan) tarafından
Faydasini gordun mu hic canim
tarafından
Yani balgamli öksürük vardı aşırıydi kriz gibi öksurup morariyodu. Şuan o derece değil en azından. Fizyolojik serum ile sürekli açık tutmalısın burnunu ki öksürük artmasin.
(746 puan) tarafından
Cok guzel sumkuruyo yetiskin gibi. Ama oksurugu rajatsiz ediyo
tarafından
Benimkide sumkuruyo fakat dikkat edersen hâlâ tikanma burnunda kalıyor bilmiyorum ne derece sizde ama
Fizyolojik serum ile yapıp sonra sumkur dediğimde daha çok rahatlıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben çocuklarıma fitospan bitkisel şurup kullanıyorum 2 kere içirdiğim anda kesiliyor
0 oy
(861 puan) tarafından
Oğlumda öyle burnu akıyor ve kötü bi öksürük var hiç durmuyor. Doktora götürecem doğal şeyler fayda etmiyor hemen cigere iniyor bronşit geçirince 
(746 puan) tarafından
Ay valla bende yarin dr a goturcem. Ciğere inmesinden korkuyorum
0 oy
tarafından
Hurma pekmezi bulabilirseniz tek yemek kaşığı da bile o kadar fayda ediyor ki diğer pekmezler o kadar değil onun yeri bizde çok ayrı kendim küçüklüğümden beri kardeşlerim falan özellikle onunla büyüdük diyebilirim tadıda müthiş:))
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Propolis damlasi verdim fayda etti
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Alerjik durumu yoksa tereyağ pekmez birkaç damla limon arkadaşım bunu yaptığını baya fayda ettgini soylemisti
(746 puan) tarafından
Tamamdir canimm
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Salgın illet bişey yapısıyor ateş ishal bugaz karın agrısı vs vs bı sürü sikayette anneler ama cogu balık yiyen yada balık yagı tüketenlerın az hasta oldunu söyluyor bırde pekmez mutlaka pekmez ver hergun suan gripsede pekmeze lımon damlat içir aşırı faydasını gördüm emziriyorsan kendın de zencefilli şeyler tüket nane lımon yap bol c vitamını takviyesi yap inşallah düzelir burnunu sık sık temızle balgam yapmasın cıgerlere ınmesın yoksa zor atlatırsınz havaydı serumdu geçmek bılmıyor.Evı sık sık havalandır spguk hava cocugu hasta etmez virusler hasta eder!!!temız hava cok iyi geliyor aksamalrı rahat uyuyabılmesı ıcın mendollu seyler koy başucuna lımona yada sogana karanfıl batır başucuna koy nemlendırıcın yoksa evde kaynar suya vıkıs koy buharını cekmesımı sagla burnu akıyosa muhakkak başıda agrıyodur ıyı gelir 
(746 puan) tarafından
Ay teşekkür ederim bu kadar seyler yazdiginiz icin :) denicem
(2,704 puan) tarafından
Ne demek canm yeterkı bebişler iyi olsun o kadr alıştım kı bu sıkayetlere en cok etkı eden seyler bunlar

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 243 göst.
15 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mona Lisa (1,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 169 göst.
4 gün önce Yemek-Tarifler kategorisinde Rarara (1,094 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 159 göst.
+2 oy
2 cevap 172 göst.

Kategoriler