0 oy
343 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (231 puan) tarafından
Kızlar çok mutsuzum çok evlendiğim günden bu yana eşimden de ailesinden de çok sıkıntı gördüm. Hiç bir şekilde huzurum yok babaevini öyle çok arıyorum ki. Her bakımdan eksiğim maddi manevi eşim 35 yaşında hayat sadece onaymış gibi yaşıyor. Ne ben ne de çocuk çokta umurunda değiliz hatta hiç değiliz kalkmış gitmiş bugün saçma sapan bi müzik etkinliğine yabancı bi kadın için Luca mıdır ne haltsa. Gece gelmiyor eve madde içiyor alkolü var ne b.k ararsaniz var karı kız ayağı var. Kimseye saygısı sevgisi yok bencil. Ben bu adamdan defalarca kez boşanmak istedim hep çocuğu vermek istedi ama sonradan ailesinin yanına gidip gelince fikir değiştiriyordu. Öldürürüm yine o çocuğu vermem sana diyor annesi hep yapıyor çocuk bizim diyor sürekli dolduruyor bu köpeğin aklını. Şimdi ders çalışıyorum kpss Allah'ın izniyle atanmak istiyorum atanırsam bosanacagim kızımı alıp kimsenin olmadığı bir yere gidicem. Bu gece de benim için dua eder misiniz:(

4 Cevaplar

0 oy
(202 puan) tarafından
Ederim hatta en çok ben ederim böyle adamlar la evli kalinmamali bence keşke bende senin gibi okusam
(231 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim.. bence okumanın gerçekten bi yaşı zamanı yok istersen okuyabilirsin
(202 puan) tarafından
Haklısın da iki çocukla nasıl ders çalışırım bilmiyorum
(231 puan) tarafından
Walla bende 1 tane var oda kalem kitap görmesin huzur vermiyor ama yapmam lazım yapmalısın dedim kendi kendime. Gerekirse uykundan var ama yap çalış
(231 puan) tarafından
Ve kurtul sende kızında bu illetten kurtul diyorum. Sen de zorla inan bana yapilabilir olduğunu göreceksin
(202 puan) tarafından
İnşallah diledigin gibi olur herşey ve kurtulursun bu adamdan
-Reklam-
0 oy
(8,143 puan) tarafından
Çocuğu eşin vermemezlik yapamaz yani sırf çocuk için katlaniyorsan. Ben de ayrılma aşamasındayım hele gelsinler çocuğumu almaya çalışsınlar herkesin ağzına tukururum o işler öyle kolay değil çocuk annede kalir
(8,143 puan) tarafından
Aynen canım annem de diyor hepsi üst üste geldi. Hepsi yalanmış zaten supheleniyordum sürekli soruyordum ama bir şey bulamiyordum en son Allah karşıma çıkardı çok şükür
(14,147 puan) tarafından
Rabbim doğru yolda olanlardan eylesin hakkınızda hayırlısı olsun canım☹️ee bir şey demiyor mu neymiş derdi
(8,143 puan) tarafından
İnan dinlemeye tenezzül bile etmiyorum artık derdin ne diye sormadım bile. Bunları yapan insandan her şeyi beklerim sorsam da yine yalan söyler o yüzden muhatap olmamak en iyisi
(14,147 puan) tarafından
☹️ne uğruna yani evi parasız bırakmış bu ara şu bitcoinler falan gün yüzünde Rabbim sasirtmaisn kimseyi hayırlısı olsun
(8,143 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(8,632 puan) tarafından
Kpss kazansan da bişey fark etmez o zaman

Gidersen yine sana ve ailene rahat vermezler.
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun böyle her şeyi olan bir adama zaten çocuk verilmez ki

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 539 göst.
13 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Beytnurrr2727277 (1,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 441 göst.
0 oy
9 cevap 379 göst.
19 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 993 göst.
20 Haziran 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,806 soru

24,035,606 cevap

328,908 kullanıcı

...