0 oy
190 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Sabahtandr sanciyi kesmek için yemedigim serum hap kalmadı artk nabzim düşmüyor EKG çekildi tahlil alindi yine onun sonucuna göre doktor bişi diyicek dua edin kızlar bebeğim daha 33haftalik ebe bu sancıyla dogurman lazımdı diyo ama acilmam ilerlemiyo 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ntsni bir at sana. Kaçlarda çıkıyor sancın. Açılman ilerlemiyorsa sancın neden çıkıyor acaba hala. Bebek kanala mı girmiş
tarafından
Vermiyorlar nstyi çeker çekmez alıyorlar verin çekmek istiyorum dedim doktora yolladık zaten diyo 55 60larda ilerliyo
-Reklam-
0 oy
(7,984 puan) tarafından
Niye süründürür ki bu devlet hastaneleri olmuyorsa zorlama al sezaryana ne yani bu normal doğum zorunluluğu
(2,203 puan) tarafından
Anlamam pek ama 33 haftalık ya ondan almıyor olabilirler bence 1 2 hafta daha tutmaya çalişıyor olabilirler
tarafından
Hafta erken diye almiyolar ozeldeki doktorum gel ameliyat yapalım diyo oda 10bin istiyo
(2,203 puan) tarafından
Canım daha çok küçük en iyisinş sen bilirsin ama dayanabilirsen dayan belki şuan da küvezde kalacak ama az daha dayanırdan küvezde kalma günü riski azalır geçmiş olsun
tarafından
Bende kalmasını istiyorum ama sancı bir yandan baş ağrısı çarpıntı bı yandan dayanma gucum kalmiyor
(2,203 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ne diyeyim hayırlısı nr ise o olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 153 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 725 göst.
12 Kasım 2021 Moda kategorisinde YeniiiAnneee (218 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,169 soru

24,135,437 cevap