0 oy
239 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11 puan) tarafından
Boşanma sürecindeyim kızım kalp hastası yeni öğrendim psikolojik olarak çok zor günler yaşıyorum herşey üzerime geliyor sizlerden kızım için ve bütün hasta evlatlarımız için dualar istiyorum arkadaşlar şimdiden çok teşekkür ederim 

8 Cevaplar

0 oy
(3,401 puan) tarafından
Rabb'im size hayırlı kapılar açsın cnm kizinada Rabb'im  Şafi isminin hürmetine acil şifalar versin çok zor günler senin için gerçekten inşaallah birgün herşey yoluna girer 
(11 puan) tarafından
Allah razı olsun çok teşekkür ederim kardeşim
-Reklam-
0 oy
(7,593 puan) tarafından
Rabb'im şifasını versn inşallah cnm
(11 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşim
0 oy
(1,828 puan) tarafından
Rabbim acil şifalar versin, kalbinize ferahlık, hayatınıza huzurlar versin inşallah.
(11 puan) tarafından
Allah razı olur teşekkür ederim kardeşim
(1,828 puan) tarafından
Amin ne demek
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Allah şifa versin Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah 
(11 puan) tarafından
Allah razı olsun kardeşim
0 oy
tarafından
Rabbım kızına sıfa versın, hayırlı kapilar acsın, yardımcın olsun inşallah 
(11 puan) tarafından
Allah razı olsun kardeşim
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Benim oğlum doğduğundan beri kalbi büyüktü aşırı sıkıntılar yaşadım ama düzeldi sakin üzülme küçükler çok kolay atlatiyor hastanede oğlum için yatınca ne kalp hastaları ne ameliyatlar gördüm hepsi ayağı kalktı dua et sen Allah büyüktür 

Boşanman da hakkında hayırlısı böyleymiş öyle düşün Rabbım yardımcın olsun 
(11 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun kardeşim Allah razı olsun kızım kalp kas hastası kalbin sağ tarafıni büyük tedavisi yok kronik diyorlar 33 aylık daha iki ay oluyor ogreneli Ankara'ya gidip geliyorum kızımın rahatsızlığı nedeniyle çalışamıyorum hem maddi hem manevi zor bide boşanma süreci hepsi üzerime gelince dayanmak zor oluyor psikolojik olarak zorlanıyorum kardesim
(1,256 puan) tarafından
Canim benim oglumunda buyuktu hızlı hareket ani ağlama koşma gibi aktiviterden uzak tut tedavi yöntemi var dert etme ben oğlumu Ankarada tedavi.ettirdim çok şükür çok iyi üzülme  

Boşanma da ilk boşanan sen değilsin sonda sen olmayacaksın kimse boşanmak için evlenmez nasip böyleymiş vardır bi hayir de dua et boşanmaya üzülme bile vardır bi hayir inşallah iyi biri olsa bosanmazdin hayatından bi pislik atiyon mutlu olll evladına yoğunlaş
(11 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim kardeşim anca müsait olabildim Allah razı olsun kardeşim
0 oy
tarafından
Allah yardımcınız olsun kızına şifa versin.

Seninde evliliğin için en hayırlısı neyse onu eylesin.3 İhlas 1 Fatiha okudum rabbim kabul etsin.

Korkmayın Allah'ın izniyle her zorlukla beraber Bir kolaylık vardır siz kendinizi Allah'a verin dualar edin bol bol estağfurullah çekin.sonrasinda da NASRUN MİNELLAHİ VE FETHUN KARİB mealine netten bakin.günde 340 defa okuyun bakın nasıl da herşey yoluna giriyor tez zamanda.bana çok dua edersiniz 
(11 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim kardeşim ekran görüntüsü aldım hemen yapacam Allah razı olsun
0 oy
(4,713 puan) tarafından
Allah acil şifalar versin. Hayatınıza huzur, kalbinize ferahlık ve sağlıklı uzun ömürler versin. Rabbim yardımcınız olsun. 
(11 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun
(4,713 puan) tarafından
Cümlemizden

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 192 göst.
11 Mart 2025 Diğer kategorisinde Aşık û maşuk.. (2,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 504 göst.
28 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy