0 oy
193 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (5,167 puan) tarafından

Kızlar tadını çok merak ediyorum :)) Kore dizisi izlerken resmen aşerirdim :d Bugün annemle televizyon izlerken dek geldik programa yapmaya karar verdik Türk usulü ile sizce uğraş vermeye değer mi tadı nasıl ?

Bilmeyenler için Lahana Turşusu ama orijinalinde Çin marulu ile yapılıyor görsel ekliyorum

image

image

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yemedim ama lahanayı hasla sosla ye gitsin
tarafından
Bende öyle dedim
(5,167 puan) tarafından
Ahah :d bu çok farklı bir şey ya içinde turp zencefil falan var bir de baya acı oluyor
tarafından
Zencefilli hiç sevmem ama noodle ramen yapıp yerim arada güzel oluyor
-Reklam-
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Valla canım bende her gördüğümde yemeye can atıyorum snsjsjskek ama.hic yemedim. Bizim burda çin marulu da satılıyor bı cesaret edip.yapamadim
(5,167 puan) tarafından
Ya marulu da varsa dene bence canım yakınlarda uzak doğu lokantası olsa gideceğim ama yok denemeyi çok istiyorum :Dd
(1,370 puan) tarafından
Vallaha o da var dmdmdmdk ama ne bileyim türk restorantlarinda bile yemeyi biraktim şimdi elin Çinlisi her *** da onlarda var :D
0 oy
tarafından
Evde lahana varsa hastla sonra salça sosnu yap karitir ye on kolayo tarife bakma yorar seni 
(5,167 puan) tarafından
Olmazsa öyle yapacağım artık tarif cidden uğraştırıcı bir de tadını beğenmezsem emeğimiz boşa gider

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 949 göst.
+3 oy
17 cevap 1,079 göst.
1 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde -anne- (14,950 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 600 göst.
0 oy
4 cevap 216 göst.
11 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Meryem0123 (1,929 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,667 soru

24,172,554 cevap

335,919 kullanıcı

...