Geçen gün kayınvalidemle börek yapmaya karar verdik fırında ben her zamanki gibi tüm malzemeleri doğradım hazırladım sosu için yoğurt içine zeytinyağı kattım hazırladım gerisini kayınvalideme bıraktım bana dedi ki yoğurda zeytinyağı katacağız aslında ben katmıştım demek ki yeterli değil dedim yağdanlıkta 1 litre yağ vardı bana dedi ki başka yerden yağ katalım yağdanlıktaki bitmesin ben de dedim ki o yeterlidir kat ondan ama bayağı katacağım ben hepsini katti neredeyse ve börek çok hamur gibi yağlı oldu dağıldı kimse sevmedi bende şimdi börek yapcam fırında dışı çıtır içi yumuşak yapmak istiyorum sosuna ben yoğurt yağ ve kabartma tozu katıyorum siz nasıl yapıyonuz sosuna ne katıyonuz bı puf noktası varmı tarif verirmisiniz