0 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde (4,848 puan) tarafından
Kayın pederim 3 kardeş ler büyük ablası varmış vefat etmiş şimdi iki erkek kardeş kaldılar büyükleri kayinpederim kaynanamın dediğinden çıkmıyor zamanında kayinpederin kardeşi kaynanama eziyetler etmiş kaynanamın anlattığı bu şimdi adam iki sefer yoğun bakıma girdi bugün haber geldi Samsun'da yoğun bakımda gelin diye adamın kimsesi yok ne kardeşi bakıyor nede bı başkası geçen Samsun'a hastaneye yanına gitti 4 gece kaldı adam kötü iyi değil bı deri bı kemik kalmış beyin tümörü var karaciğer kanserinin birde sanırım ilaçlarını içmeye dahi kalkamıyor Muş.esim veriyordu ama.esmde mecburen geldi yanımıza eve para.lazim.cunki bu sabahta haber geldi yoğun bakıma kaldırmışlar bı yerden araba ve para buldu yanına gidiyor şimdi yolda benim eşim üç erkrk kardeş bı benim eşim amcasının yanına gidiyor büyük olan kaynım banane ben ne yapayım diyor ufak kaynimdan zaten hiç hayır yok telefonlara cevap vermiyor kayınpeder de niye gittin niye ilaçların parasını sen verdin parası yokmuymus diye eşime sakiniyo yav insan da hiç mi vicdan olmaz yaa adam ölüm döşeğinde ne kadarda zamanında kötu şeyler yapmış olsada senin kardeşin canından bı insan çok tuhaf geliyor bana bu davranışlari kaynabamdan mi korkuyor onuda anlamış değilim şimdi gitti eşim 4 gün gelmeyecek dediğine göre sonradan da büyük abisi için sen gidersin ben biraz kaldıktan sonra demiş irim kırım etmiş bı insan bu kadar mı vicdansız olur ya anlamıyorum 

2 Cevaplar

+1 oy
(2,685 puan) tarafından
Allah rizasi icin olsada insan giderdi demii rabbim buyuk eşinden allah razi olsun allahta sizi darda koymasin elbet bunun mukafatini verir rabbim size 3 gunluk dunya kendileri nerde kalacaklar bakalim 
(4,848 puan) tarafından
Esimede dedim zaten abinin yanına hidince sinirlenme sakin ol birşey derse kızma Allah büyük sen yanına.gidiyirsun merhamet gösteriyorsun amcana yardım ediyorsun ama Allah'ta bunun mükâfatını verir elbet . Eşim çok vicdanlı birisi kavga ettiği kanli bıçaklı olduğu bı insan dara düşse yine gider peşine
(2,685 puan) tarafından
Rabbbim sizin gibilerin sayilarini cogaltsin kotuluge kotuluk etse elimize ne gececek ki şimdi insanlarda vicdan merhamet kalmadi gercekten oda bi sadakadir peygamberim demezmi hastayi ziyaret edin sevaptir o sevabini aldi nasiplenemeyenler dusunsun
(4,848 puan) tarafından
Amin . Vallahi diyecek bişey bulamiyorum artık benim eşim bunların içinde iyi ki merhametli vicdanlı bı insan olarak çıkmış çok şükür
-Reklam-
0 oy
(12,973 puan) tarafından
Para herşeyin önüne geçiyor bazıları için buda onun kanıtı Allah Vicdan merhamet versin 
(4,848 puan) tarafından
Geçen sefer yanına gittiğinde eşim babasını atmış.vermis.veristirmis babasına.ne kadar.vicdansizsiniz falan diye evde karşılaştılar peder eşimin yuzune bakamiyor biliyor ki hatasını ondan heralde
(12,973 puan) tarafından
Bilse inan şimdi kayınpederin kardeşinin yanında olurdu ama adam hala oğluna kızıyor
(4,848 puan) tarafından
Anneme anlattım o bile diyor kardeşinin gitmesi daha iyi olur ama bunlar ne kadar vicdansız mis kızım diyor eşim hitsin gitmesin demem kesinlikle amcası sonuçta adamın zaten ne karısı ne çocuğu var devlet oda veriyor yemek veriyo öyle geçiniyor geçen sefer gittiğinde ilaç kağıdı vernisler eşime 300 TL para tutmuş pederde sen niye verdin onda yokmuyfu para demiş yav adamın bı yerden geliri mi varda adam karsilasin parayı olsa zaten verirdi eşime ben bu kadar vicdansız bı insan görmedim ya ben ailemde böyle bile görmedim kardeşleriyle ne kadar küs bile olsalar hastalıkta hepsi peşlerine koşar
(12,973 puan) tarafından
Allah eşinden razı olsun babasını dinlemiyor en azından Allah mükafatını versin Allah o kayınpederine de vicdan versin

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 479 göst.
27 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevimm12 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 881 göst.
10 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Minikii (982 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 222 göst.
29 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Saliha (111 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 1,223 göst.