0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Anneler acil cevap verebilirmisiniz kızım 6 Aylık olacak bilmiyorum ne alerji yaptı doktora gittim alerji için damla verdi yolladı ama kızımın yüzü çok kaşınıyor ve ağlıyor ne yapabilirim

5 Cevaplar

+1 oy
(25,181 puan) tarafından
Sarı kantaron yagı varsa sür canım 
(14 puan) tarafından
Yokki
(1,449 puan) tarafından
Süremez. Alerji olan bölgeye sadece doktorun verdiği dermatolojik kremler sürülür, eğer olurda kafasina göre birşey sürerse alerji olan bölgenin cilt yüzeyinde yanığa benzer lekeler birakmasina sebep olur
(25,181 puan) tarafından
Sürer canım, Biz sürdük doktor tavsiyesi ile de kaşıntıyı alıyor gayette iyi geliyor
(1,449 puan) tarafından
Bizim doktorumuz asla önermedi. Riske atmaya değmez bence
(25,181 puan) tarafından
Riskli bir durum olsa doktorumuz önermezdi bizimde:) neyse zaten yokmuş arkadaşta
-Reklam-
0 oy
tarafından
Serum falan takilmdmi 

Ne yemstiki 6ayliksa yeni baslmstr yediği şey bellidr 
(14 puan) tarafından
Eşim emziği tutsun uyusun diye çilek reçeline sürdü o mu yaptı deterjan mi yaptı bilmiyorum ki
tarafından
Ahh canım çilek ennn alarjik besin doktra demdnz mi nasıl eve gönderr
(14 puan) tarafından
Evet öyleymiş tecrübesiz olunca
tarafından
Bizmki 9 aylık agzna verdgm her şeyi Googleden bakıp veriyorm herkz gülüyor ama ne yapym
0 oy
(4,073 puan) tarafından

Ek gıda verme duzelene kadar mama dikkat et veriyorsan oda yapmış olablir

Yumurta verme simdiden
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Evde hiç birsey yapamazssin canim benim oğlumunda mercimek yer fistiği alerjisi var. Bi kere mercimek yedi kucuktu bilmiyoduk doktora gittik agzina damla ve iğne verdi. Eve geldik ayni senin cocuğun gibi sirti ve yuzu kaşiniyodu çatladi çocuk hemen geri gittik doktor losyon yazdi. Elinden geldiğince su bile değdirmeden tekrar hastaneye gidip losyon veya krem yazdir
(14 puan) tarafından
Damla verdim herkes bu damla iyi gelir diyo bir iki güne geçer diyo
0 oy
(227 puan) tarafından
Artik bugun bisey yapamazsin yarin atopik cilt icin bi nemlendirici al bebisine hic bi krem yag vs sürme daha kotu olabilir. Bioderma, la roche, mustela, linola doktor tavsiyesi olanlar bunlar atopik icin olanlari alman gerekiyor. Cildine temas eden hersey yuzde 100 pamuk olsun cift durulama yapmalısın birde cok kaşınır tirnaklarinin kisa olmasına dikkat etmelisin doktora gidene kadar boyle idare edebilirsin
(227 puan) tarafından
Bunlar tetikler ama asil sebep çilek en alerjik besin..
(14 puan) tarafından
Bir daha asla sürmem kızımın ağzına
(227 puan) tarafından
Ek gida doneminde cok dikkat etmek gerekiyor hem bebege hem etrafa benim bebegimde de coklu besin alerjisi var gercekten ikimiz icinde cok zorlu bi süreç insanlar daha cok zorlaştırıyor maalesef. Anne olarak bizim cok dikkat etmemiz gerekiyor
(14 puan) tarafından
Evet doğru söylüyorsun baba sırtını döndü yattı yine anneler çekiyor
(227 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun..

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 128 göst.
8 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eymenbugraannesi (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 1,205 göst.
9 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Gurmeanne (769 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 450 göst.
10 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ümranşen (1,879 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 404 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,344 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,470 soru

24,184,066 cevap

336,504 kullanıcı

...