0 oy
75 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (23 puan) tarafından
tarafından kapalı
Slm kızar dah önce de yazmış tim çoktan dır kullanmıyorum bu uygulama yi bıktım arık ikici bebeyim me hamile yim 1 yaş da kızım var kocam çok iyi birsi sigara alkol dışarıya gitti me huyları asla yok köyde yaşıyorum Kayın baba kayvaldem gorumcem ben sıkıntım gorumcem hiç susmuyor çamaşır makenesin gün içinde 2 defa çalıştır yorum başka yok her şey karışıyor kocam la yatimma bile laf etdi yetmedi çocuk yemek yese onada laf etdi ben cevabın veriyorum ama ginde susmuyor şimdi doğuma az kaldı 2 3 hafta kaldı kayvaldem ben gel me diyor kendi ben gelme diyor benim aylem uzakta annem gözleri görmüyor ablam bakıyor ben bu gorumcem le ne yapcam bilmiyorum bekar evlenmiyor da 40 yaş da her şey yime karışıyor dorcam çocuk lara bile karışıyor ricam etsem bana akıl verin evim ayrı deyil durum yok ev yapma ya 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 909 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,655 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 405 göst.
5 Eylül 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde bir_melek_aannesii (155 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 363 göst.
25 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,452 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 409 göst.
21 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Misswomennn (71 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,721 soru

24,173,321 cevap

335,972 kullanıcı

...