0 oy
267 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
Kizlar elektirik yardımı e devlette fatura ödeme kısmı varya ben dün oradan ödeme yapayım dedim kart bilgilerini girdim ilk beklenmedik hata dedi sonra bir daha denedim yine aynı hatayı verdi bende birdaha girmedim akşam hesba girdim iki kez 111 TL kesilmiş hesaptan ama fatura ödenmemiş sabah yepasi aradım Çorum'un bizimle alakalı değil dediler eşim müşteri hizmetlerini aradi onlarda bizimle alakalı değil diyorlar başınıza geldi ki böyle birşey ne yapacağım anlamadım

2 Cevaplar

0 oy
(2,033 puan) tarafından
Ptt ye bir sorsan belki iade yapılır bişeyler derler 
(19 puan) tarafından
Olmadı öyle yapacam artık canim
-Reklam-
0 oy
(2,686 puan) tarafından
Canim hepsi buradadan ilac siparis verdim sistem hata dedi ama sonra farkettimki hesaptan parami cekmis ama.ortada siparis yok siteyi aradim bizle alakali degil dedi ordan gittim pttye cunku ptt kart dedim boyleyken boyle bana bitane dekont verdi siteyi geri ara sizi tuketici mak.veririm de falan filan .. sobra siteye sikayet olusturdum dekontumu neyimi yukledim 8gun icinde paraniz iade olunacak dedi ... Hem ptt ye hemde kartin ptt dişinda baska bankaysa oraya git para cikişi oldugu icin dekont al zaten seni yonledirir benim gibi .. yardim dolayisiyla bankalar ptt e devlet cokmuş durumda bacim baya karişik ortalikkk bana 2 gun oldu daha para yatmadi bekliyorum bakalim 
(19 puan) tarafından
Valla bende şaşırdım bide eşimin üstüne kart benle de konuşmuyorlar inşallah pazartesi PTTye gıdecem bakalim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 186 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (459 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 586 göst.
11 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayatnur (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 442 göst.
7 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Asilomm (721 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 343 göst.