0 oy
393 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (890 puan) tarafından
Annem kronik depresyonda kendimi bildiğim bileli hep ododasında.Hiç bilmiyorsunuz nasıl kötü bir durum annenin evde olması ama sohbet edememek, hiç birşey paylaşamamak,sarılamam.O yüzden bekârken ruhsal bunalımlar geçirdim,evlendim afedersiniz gerginlikten cinsel birlikteliğe rahatça giremiyorum.Evli kizlar hergün telefonda anneleriyle görüşür sesiyle kendilerini rahatlatır,merakla anne evine misafirliğe gider.Içimi dökmek istedim.

9 Cevaplar

0 oy
(439 puan) tarafından
Tedavi ettirin madem canım belliki çok stres yaşamış 
(890 puan) tarafından
Ben uzaktayım cnm babamı didinlemiyor.Teyzelerimden de hayır yok hiç sahip çıkmıyorlar büyüdüğümde bunu farkettim sahip çıkın dedim ama sahip çıkmadılar
(439 puan) tarafından
Orda dur işte uzağım diye birşey yok gerekirse gidip sen goturcen öyle seymi olur
(439 puan) tarafından
Ayrıca teyzenin değilde evlat olarak senjn sahip çıkman lazim
(890 puan) tarafından
Babamı dinlemediği gibi beni de dinlemiyor.Ama abla başka.Ablalar insanin anne yarısı.Ama onlardan da hayır yok dediğim gibi yani teyzelerimden
-Reklam-
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Zor bi durum Rabbim yardımcın olsun
0 oy
(1,117 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun 
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Allah'ım yardımcın olsun annene de şifalar versin inşallah canım 
0 oy
(123 puan) tarafından
Aynı durumdayız... Annem cok çekti tabi bende çok kötüydü babam dedem halamlar babaannem... Kendimi bildim bileli hep dayak yerdik annemle... Şimdi annem baya bunalımda aramaya korkuyorum... Hamile olduğumu öğrenince hayırlı olsun bile demedi... Napsin kadın kolay şeyler yaşamadı... Yeter ki canı sagolsun... Ama nasıl isterdim diğerleri gibi dertleşmeyi konuşmayı yanımda olmasını... Napalim hayat işte... 
0 oy
(6,269 puan) tarafından
Majör depresyonun sonu Allah korusun intihardır. Annenizi Mutlaka bir psikiyatriste götürün. O kadın ruhsal ne acılar çekiyordur, üzüldüm hem annenize hem size. Geçmiş olsun 
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Tamam da kadın hastaymış canım zor bir durum yani keyfi değil ki bu hareketleri birde tedavi ettir diyen birine teyzemler sahip çıkmıyor yazmışsın teyzenden çok size düşer babana düşer babanı dinlemiyorsa sen gideceksin evli olman tedavi ettirmemene engel değil bence bekarlığından beri yardımcı olup hastneye yatırıp bu durumla başa çıkabilirdiniz içinde ne yaşıyor bilemezsin 
(439 puan) tarafından
Aynen bende yazdım ne kadar uzak olursa olsun goturcen öyle seymi olur diye
(6,435 puan) tarafından
Evet canım kardeş bir yere kadar herkesin kendi ailesi kendi yaşamı ve sıkıntıları var
(439 puan) tarafından
Tabikide canım evladın ilgilenmesi lazım
(890 puan) tarafından
Babami dinlemediği gibi beni de takmıyor.Beraber gittik doktora ilaç uzatiyodum ona ben içrtim diye yalan atiyodu.Ne ablalar var kardeşlerine birşey olsun hemen yanlarında olur kendi aileleri olsa bile.Yüzlerine de vurdum bunu teyzelerimin ama nafile.
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bir postta yazdığından çok etkilenmiştim unutmadım seni ☹️Rabbim şifa versin 
0 oy
(890 puan) tarafından
Babamı dinlemediği gibi beni de dinlemiyor.Beraber doktora gittik.Ilaç yazmıştı doktor.Uzatiyodum ona ben ictim diye yalan atiyodu.Nice ablalar var anne yarısı kendi aileleri bile olsa kardeşine sahip çikar ama ben teyzelerimden yana şanslı degilim.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 392 göst.
8 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,962 soru

24,051,445 cevap

329,684 kullanıcı

...